Tanar alfist cu avant proletar si cu o inima mult prea sportiva pt varsta caut colaborare fructuoasa si de lunga durata cu alti impatimiti ai marcii. rog seriozitate
Acestea au fost primele randuri postate pe forum acum mai bine de doi ani... Intre timp am cunoscut o comunitate unita, plina de oameni de caracter extraordinar, impreuna am inteles ce inseamna cuore sportivo.
Dupa cum stiti acum doua luni am divortat de Tantza, la ora actuala este in bratele noului ei amant latin feroce Bubu, probabil bucurandu-se impreuna de un cocktail dizelar pe o plaja exotica in luna de miere.
A venit vremea insa sa va prezint urmatoarea mare iubire si anume Brera. Ieri am primit un telefon din care am retinut o singura propozitie: ,, Azi s-a nascut o masina". Probabil acum se aranjeaza pentru nunta, isi face ultimele retusuri, cumpara biletul de avion, se pregateste pentru aventura mioritica ce o asteapta. Cu putin noroc in doua-trei saptamani va putea sa ma imbratiseze fata in fata.
Scurt pe doi:
Alfa Brera model 2008 2.4mJTD 210bhp SkyView
culoare rosso alfa
interior piele neagra
xenon
volan sport
etrieri Brembo
jante teledial 18"
Blu&Me
pedalier sport
cadrane sport
Dragi alfisti, pentru ca "il cuore ha sempre ragione" am indepartat pe rand tentatiile nemtesti si japoneze si cu inima impacata acum aproape o luna am facut comanda la Auto Italia. Multumiri celor care lucreaza la AutoItalia cat si celor 'care nu lucreaza la AI'
, m-ati ajutat enorm. Se stiu ei
Dragilor, sa imi tineti pumnii, un vis de un an este aproape implinit. Sa auzim de bine
ex: Alfa Brera '08 2.4mJTD
ex: Alfa 147 1.9mJTD [/b]
http://alexp0pa.mybrute.com" onclick="window.open(this.href);return false;