miacon Quote:
Va salut.Este primul meu post asa ca o sa fiu foarte precis:
Am in fata casei un Mondeo 2003 Durashift (echivalentul Selespeed, fara manete pe volan) 131cp.Sunt foarte multumit de el, nu sunt multe de reprosat.
De cateva zile mi-am adus aminte ca inainte sa fiu fan Ford am fost din frageda pruncie fan AlfaRomeo (imi aduc si acum aminte de momentele rare in care vedeam unul pe strada).Asa ca iau in calcul posibilitatea cumpararii unei 156 SW Selespeed (poate chiar acelasi an).M-am convins inca o data rasfoind pe aici ca nu trebuie sa vorbesti in necunostinta de cauza ("nu-ti lua Alfa ca e italieneasca si o sa ai belele mari, o sa bagi bani lunar in ea, astia nu sunt in stare sa faca masini")
Intrebarile mele sunt:
1.Care posesor din Bucuresti se poate intalni cu mine (pentru a-mi forma o parere definitiva pe viu)?
2. Pot gasi in suma de 7000 euro o 156 SW Selespeed in toate mintile ei (prin asta inteleg sa fi fost ingrijita si intretinuta peste medie)
Va multumesc
eu sunt din craiova...dar daca ajung prin bucale..te plimb cum vrea muschiul tau
am un 156 SW 2.0 TS SELESPEED
super masina, super cutie poate prea scurta pe trepte pt un beniznar...dar daca te uiti in bord iti dai seama k nu e asa scurta=))
am luat masina din germania in toamna lui 2007,am inamtriculat masina in 2008:(
taxa dra---i
fiabilitate..am mai avut alfe
adevarta pe undeva..dar nu e vina ei..drumul bate-l vina..e conceputa k o masina sportiva si normal..rigida..... si normal gropi ...si normal..te mai duci la piese auto
sfat..nu va duceti la reprezentanta:(..astia daca deschid gura tu trebuie sa deschizi buzunarul..si vorbesc si numai prosti
maine dim sunt programat la un service local sa schimb distributia
kit complet + manopera 5,5 mil:)..asa k nu e scump....daca te uiti o masina cu suspensi sport..oricare model..va avea aceleasi probleme..poate mai rau..ne fiind conceputa asa de la masa;))
kit complet suspenie sport de la 24 mil in sus:(....asa am gasit eu:)..o sa caut saptamana viitoare in germania..sa scap de TVA si adaos;))
in rest
respect afistiiiii