radu Quote:
.. De asemenea TAXA de prima inmatriculare (cea veche) era o masura excelenta pentru a opri cresterea parcului auto! Nu poti sa ceri sa se elimine TAXA auto si in acelas timp sa ai drumuri mai putin aglomerate si mai sigure.
Taxa era o aberatie si este si in forma actuala!! ia gandeste-te cati km de autostrada se faceau din banii de taxa de anul trecut? ia gandeste-te cati bani se mai incaseaza in 2008.. si acum uita-te daca a aparut macar vreun tronson de 25 km de autostrada.... plus ca voi prefera oricand sa stau 1h in trafic (2 ore peste 2 ani) decat astept autobuzul sa merg la 50 grade sau sa merg pe jos prin santuri pe trotuar sau cu bicicleta pe 15km de pista blocata din loc in loc de cate o masina a unui taran coclit!
foarte bine zis
raportaru_dan si
bubu!
sustin initiativa lui alex, daca presupunem ca nu schimbam nimic si luam asta ca scuza pentru a nu face nimic, atunci chiar imi e rusine ca traiesc in tara asta... oare aurel vlaicu sau traian vuia au gandit la fel? nu stiu de unde am ajuns un popor de looseri impacati cu soarta...