Curios la mine dupa ce am schimbat aproape tot pe fata(mai putin un brat inferior)se aude un zgomot pe partea stanga a masinii.M-am dus sa fac geometria si nea mecanicul a zis ca are joc la bieleta de directie.Am dat-o jos si culmea bieleta in stare impecabila

.Si totusi cand trec peste denivelari mici se aude ca un mic zgomot de bucsa.Am schimbat bucsile de la bara stabilizatoare,bratele superioare,bieletele antiruliu,la biletele de directie nu are deloc joc,ce mama masi sa aiba?
Cand virez stanga dreapta pe loc nu se aude nici un zgomot,daca ar fi uzata caseta nu ar trebui sa pocneasca sau sa faca zgomot?
Cu motorul oprit in schimb pe loc cand virez se aude un pic de zgomot dar e normal zic eu ca doar nu are atunci presiune de ulei pe cremaliera.
La caseta de directie ce jocuri pot aparea,la ce anume?
Cand am dat jos bieleta de directie am tras de bratul in care se infileteaza aceasta si avea un pic de joc(bratul respectiv care iese din caseta)dar ma gandesc ca e normal sa aibe un pic de joc acolo ca doar in interior bratul respectiv se plimba pe o roata dintata.