Se pare ca e destul de contagios virusul...mai avem de acum inca unul la activ
,e bine in orice caz,Mi-ar place(atunci cand o sa am si eu GT-ul meu
)sa fie un Alfafest plin de GT-uri care mai de care...deocamdata ca si tine visez...mai dureaza ceva pana fac rost de toti koko.
,poate o sa fii tu mai norocos si-ti iei inainte.
Asa cum ti-a zis si GURU si cu ocazia asta vreau sa-i si multumesc
am avut ocazia sa dau o tura mica cu GT-ul lui.Inafara de ambreiajul tare,care din cate am inteles,caracterizeaza toate dieselurile de la Alfa,n-am gasit nimic care sa nu-mi placa.Coupe-urile sunt o boala din copilarie,pielea crem la fel,asa ca tine-te nene.Alfa GT imi place cam de cand a aparut...Prima senzatie super a fost pozitia din scaun,in care m-am simtit mai bine ca-n BMW-ul pe care il am acum,scaunele sunt mult mai bine profilate si daca nu sari de suta de kile ai toate sansele sa te simti bine in ele.A doua chestie care m-a inebunit a fost in mers cand m-am simtit ca intr-un cockpit de avion,jos,cu geamurile mici,intri undeva intr-o lume a ta,se cam taie legaturile fundamentale cu restul lucrurilor de langa,si te gandesti apoi care e traseul cel mai lung ca sa profiti si sa te mai dai putin cu ea.Si spun astea chiar prin prisma faptului ca am un BMW treiar,care nu e deloc o masina rea,dimpotriva,la cei 118 cai care ii are se descurca foarte bine pe drum.Dar dupa cum spunea si GURU masina asta o iubesti nu doar iti place de ea si-atat.E genul de masina care ti-o iei din pasiune,pitici la mansarda,gonghite pe creierasi,ce vrei tu.Iar ca sa fac o comparatie cu Beemer-urile din seria 3 pot spune ca tupane la fel la gropi,avand aceleasi gume cu garda joasa pe 45/17'',la acceleratie seamana cu dieselul de 150 CP(stai linistit GURU-le ca n-am forjat-o
),deci nu e o masina rea deloc.Mai ales ca am vazut ca se poate face si chip de putere.Oricum,e o masina de vis,interiorul e superb,chiar daca bordul e ca la 147,ii vine bine in orice caz,desi unii nu sunt de aceeasi parere dar e chestie de gusturi sau de structura,ma rog.Mai multe nu stiu ce sa-ti spun inca nu o am
,dar daca poti s-o iei nu-ti dau decat un sfat:IAO!!!