Nu am putut participa la discutiile de sambata si imi pare extrem de rau. Am tot cautat zilele astea un rezumat al intalnirii, minute, hotarari luate, etc. pe forum. Nu doar eu sunt in situatia asta, mai sunt multi mebri pasionati care nu au putut fi acolo si nu au o idee clara despre ce s-a discutat.
Ok, Alex_Alfa si xti mi-au povestit pe scurt ce si cum dar totusi, concluziile ar trebui publicate.
Festul 2008 a fost mult mai bine organizat decat 2007. Am fost mai multi, a fost mai scurt, suntem mai uniti. Urmeaza DAR.
Imi asum riscul de a fi privit ca si Gica Contra.
Din cate inteleg, vorbe s-au facut, povesti s-au povestit, baietii din Cluj au renuntat la ambitiile de a avea primul club Alfa din Ro.
Tot asa intelesesem ca pe Fest vom avea clubul gata sau macar ca se va decide in comun la Fest asupra : Statut, semnat de fondatori, cine sunt interimarii, QUANTUMUL cotizatiei, data alegerilor, proiect de buget anual etc.
Nu trec la subiectul parteneri/sponsori pentru ca inca nu exista clubul.
Tot la Fest urma sa aflam al cui este forumul (Club vs. Alex Mirica) si sa clarificam macar partial problemele de la GL tehnic.
Asa cum bine zici Victore, avem nevoie de proiecte reale. Mai degraba avem nevoie de ceva macar palpabil. Daca e musai sa inchidem acest topic (care de bine de rau a insemnat mult pentru comunitatea noastra), haideti sa il inchidem cu o demonstratie de seriozitate, de exemplu cu copia dupa CUIul asociatiei. Sau dupa Statut. Sau dupa buget. Sau dupa actul constitutiv.
Intradevar, acest topic nu este cel mai fericit pentru postul acesta, in schimb este un topic pe care nimeni nu il rateaza
Haideti sa ne propunem termene de realizare a ambitiilor. Daca in august avem clubul organizat juridic, daca in octombrie avem alegeri, daca in noiembrie avem pe 2009 un buget de baza si proiecte adiacente (cu finantari separate) putem considera ca ne-am atins o parte din scopuri.