Ceau!
Eu sunt Cristina(toata lumea imi zice Xty, dar am vazut k e luat id'ul), aka prietena lui Mucas/Calin (fie intre noi vorba nici mie nu-mi place id-ul lui
)
Noi doi ne-am mutat impreuna in Cehia, Brno acum 1 an, impreuna am facut scoala de soferi aici si tot impreuna ne-am cumparat prima noastra masina: o Alfa Romeo 156. De fapt pe "Black Beauty" o cunoasteti din descrierile lui Calin
.
De Alfi ne-am bucurat doar 3 luni dupa care ne-am dat seama k vrem fiecare masina lui pe care sa o aiba comform nevoilor si dorintelor proprii.
Eu, fiind fata eram sub influenta stereotipurilor gen :"fetele sunt mai constiincioase, vor masini mici, cu consum mic, orice masina care sa le duca de acasa la lucru si inapoi"
.well...tzapa!!
Sa va impartasesc si voua revelatia mea.
Comform stereotipului mentionat mai sus, am cautat o Opel Tigra,masina de "fetitze" cum se mai spune.
Am gasit 3 in Brno..dar dupa 5 min in prima Tigra incercata, am renuntat la idee.
5 min in care am incercat sa ma conving k e ok, are consum mic, e micutza, gasesc loc de parcare..e buna..e buna..pana aproape am inceput sa plang de ciuda k nu pot ..nu o suport..nu o vreau..stau k pe un scaun la o masa..interiorul lasa de dorit. A se lua in considerare k am vrut, am incercat ..dar nu vreau nici o alta masina in afara de Alfa Romeo.
Am ajuns repede acasa, cu Calin tzopaind de fericire
si am cautat un model Alfa Romeo care sa mi se potriveasca.
In opinia mea, o masina trebuie sa aiba personalitate si trebuie sa ti se potriveasca.
Dupa putin timp am gasit actuala mea masina: Alfa Romeo Spider. Inca ma contrazic cu Calin pe tema:"Alfa Romeo- masina sport sau masina eleganta".
Recunosc e o masina sport..duhhh..dar mie mi se pare k are o nota de eleganta f puternica..si prin urmare masina mea are un nume pe masura, elegant, rafinat : "Josephine"
.
Propabil vreti o descriere mai serioasa decat cea de pana acum
(imi pare rau..dar girls will be girls).
Alfa Romeo Spider gri, model Mk1.
Motor de 2.0 TS, 110 Kw, 151 cp.
Interior negru, piele neagra, decapotabila, acoperis maro (nu cel original, primul a fost taiat).
Se deschide automat doar trapa sub care se pliaza acoperisul, acoperisul pliindu-se manual.
Portbagaj mai mare decat la GTV (nu cu foarte mult) pt ca lipsesc scaunele din spate.
Jante spitate de 15".
Tin sa va spun ca pana acum nu am avut probleme cu ea ("Josephine"), si sper sa nu am vre-o data
POZE: