It is currently 18 Jan 2025, 08:20

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 05 Jan 2025, 20:59 

Aseară, în drum spre Franța, a plouat destul de tare la un moment dat și a început să îmi picure apă în mașină… Noroc că am avut un scoci la mine și am rezolvat problema pt moment. Am mai observat fenomenul ăsta și la spălătorie, dar nu mi-am făcut griji căci acolo era cu presiune mai mare,dar acum văd că intră și ploaia.
Ajuns în Franța, am verificat dacă intră apa printre geam și cheder sau printre cheder și caroserie. Intră printre geam și cheder. Am dat un google și am văzut că e o problemă destul de comună, dar nu am găsit o soluție. Are cineva vreo idee? Geamul se închide destul de bine, nu se vede spațiu acolo, nici nu se aude zgomot la viteze mari…

PS: am pus întrebarea și pe topicul mașinii, dar mă gândesc că aici este mai vizibil…

Attachments:
IMG_3251.jpeg
IMG_3251.jpeg [ 2.56 MiB | Viewed 141 times ]

PostPosted: 06 Jan 2025, 22:23 

Salut,

Vroiam sa scriu ca poate solutia ar fi sa schimbi chederul cu unul nou, dar cred ca te-ai gandit si tu la asta si e posibil sa nu existe asa ceva nou original (poate old stock pe undeva).

Brera fiind coupé, poate problema este la fel ca la GT: adica geamul coboara putin cand vrei sa deschizi portiera, si urca la loc cand o inchizi. Si sistemul asta functioneaza pe baza de un modul ce se afla in portiera, care la GT spre exemplu mai devine defect, rezultatul fiind ca geamul nu urca cat ar trebui.

PostPosted: 07 Jan 2025, 03:26 

Car: Valeria/Carla
Se intampla la fel si la GTV, s-a "uscat" chederul, si-a pierdut elasticitatea si geamul nu mai preseaza, etanseaza bine. Fie reglezi geamul, fie pui niste burete subtire intre cheder si caroserie sa ti-l arunce putin inspre exterior. Asta ca sa nu schimbi chederul, presupunand ca ar mai exista pe undeva vreunul, cum a spus si triesse mai sus.

PostPosted: 07 Jan 2025, 20:06 

Salut, mulțumesc pt sugestii. Am să încerc cu ceva soluție pt chedere și sa ghidez geamul in poziția corectă.
Cheder nou nu prea cred ca se mai găsește pe undeva.

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00