Astazi am spalat masina din nou masina. Stopurile - fara probleme.
Pentru cine doreste sa mearga pe varianta prezentata de mine va prezint mai jos detaliile:
1. Nimeni,(sau n-am gasit eu o firma), nu se incurca faca 2 garnituri de etansare din cauza volumului de productie. Asa ca, disperat fiind, am apelat la un CIZMAR (sa nu radeti
);
2. Am demontat stopul, luat garnitura de rigoare si cizmarul a facut un model pe un carton mai gros cu toate gaurile si decupajele;
3. Urmatoarea problema a reprezentat materialul. La garnitura originala, materialul este un fel de "cauciuc spongios" cu o grosime cam de 4-5 mm care nu se gaseste usor. Pana la urma am gasit o firma care vinde acest material. Pentru cine doreste sa faca garniturile din acest material va ofer mai jos datele firmei;
4. La sfatul cizmarului am mers pe un cauciuc mai dens cu o grosime de 5mm care il avea pentru pantofi;
5. Toate decupajele si gaurile le-a facut cu dalti si preducea de aceea si aspectul lor cam urat. I-a luat cam 5 zile sa le faca pe motiv de lipsa de timp;
Garniturile m-au costat 200 Ron.
@goldfinger
Ai dreptate in privinta drenajului apei. Este un "canal de drenaj" dar l-am gasit complet blocat. Cred ca, din cand in cand, trebuie demontate stopurile si curatat.
Mai jos gasiti oferta si datele firmei gasite de mine pentru cauciucul buretos:
Va putem livra placa cauciuc buretos gr.5mm x 960x2000mm
Pret - 264 lei/placa + TVA
Cu stima/ Best regards,
Tudor Sahanovschi
SC INDSTEL TECHNO SEAL SRL
Jupanesti, poz.069,
com.Ciresu,Mehedinti,Romania
tel: +40 722 841997
+40 726 306952
Pentru mai multe informatii vizitati si noul nostru site:
http://www.materiale-etansare.ro