Ne apropiem usor de iarna iar in vara am facut o revizie capitala la fratele Onita, tata alfelor
)))) Am anulat clapetele de la admisie, distributie schimbata + kit accesorii etc etc, brate inferioare noi cu bucse poliuretan, planetara dreapta, clapeta acceleratie, schimb ulei (Ravenol RUP 5-40) + toate filtrele, schimbat ulei in cutie, bielete spate, placute + alte chestii mici de care nu imi amintesc
) Masina e tot cu dpf/egr on, motiv pentru care n-am facut soft si nici nu am de gand sa ii fac, dpf-ul functioneaza momentan impecabil. La prietenii de la Centrul de Estetica din Cluj am mai facut un mic upgrade si am pus semnalizari led, deci in acest moment masina e full led (pozitii, faza scurta/lunga, interior, usi, portbagaj, semnalizari) iar de la Alexandru Opris am luat si niste semnalizari dinamice negre (fenomenal arata in combinatie cu ledurile de la semnalizari). Ca si upgrade am adaugat si un volan de TI reconditionat tot la Centrul de Estetica iar in mare parte cam aici o sa ma opresc in privinta upgrade-urilor. In mai putin de o luna o sa aiba masina un an de cand e la mine, tot ce pot spune este ca e fenomenala. Ai putere cand ai nevoie, franare cand e necesar si aderenta cateva clase peste orice masina uzuala de pe strada. Daca vorbim de sume, momentan sunt in jurul a 5000 euro cheltuiti cu ea
))) Revizie + jante si anvelope noi, full led, volan ti etc etc etc
))) La cat de mult imi place masina nu cred ca o sa o vand vreodata, dar daca o sa o fac sper sa ajunga la unul mai nebun decat mine
)))) la fel ca pana acum, va stau la dispozitie cu orice intrebare legata de intretinere/piese/ orice are legatura cu masina pe messenger deoarece acolo intru mai des (
https://www.facebook.com/sergiu.moldovan.9), dar si aici. La final o sa las cateva poze facute in decursul anului si la Alfa Meet 2021 Paltinis, va salut cu respect