De o saptamana am fluturi in stomac si toate simptomele aferente pentru masina pe care o promovez si iubesc de 4 ani de zile. Acum ca este a mea, am trecut de la iubire platonica la cele mai hardcore sentimente pe care le-am trait in viata mea fata de orice are roti. Si abia facem rodajul!
MIA va fi numele ei de botez & de inmatriculare si a fost literally ultima unitate Giulia MY2019 livrata din stocul AutoItalia. Ma consolez cu gandul ca nu i-am furat-o nimanui de sub nas, mai erau inca 10 cand am rezervat-o eu
) Echipare Veloce benzina, padele, soft dampers & everything nice (cu exceptia jantelor
), conform configuratiei din atas. Ah, si inca un detaliu: interiorul trebuia sa fie negru (din ratiuni pragmatice), dar AIT s-a impiedicat tocmai la masina mea
))
Cu toate ca mi-am propus sa nu investesc suplimentar in ea, am ajuns sa am o lista de cel putin 10 item-uri, de la detailing si protectie, la eleron si jante. Ba parca mi-ar placea si un plafon interior negru
) si ma jeneaza maxim butoanele de actionare de pe cele doua manete (semnalizare/stergatoare), care sunt de plastic si pe care le cunosteam din aluminiu, de pe prima versiune lansata. Si linia cromata laterala de la chedere parca ar da mai bine pe glossy black
Imi descopar niste pitici pe care nu ii stiam ca pot sa ii am, pe cand conduceam Volkswagen
)
In loc de fotografii multe, va las un link de TikTok, unde am hotarat sa acopar zona de content pentru ca nimeni altcineva de la noi nu se gandeste ca trebuie investit si acolo, astfel incat urmatoarea generatie de copii sa nu aiba postere cu BMW in camera.
http://vm.tiktok.com/ZSC8GUyS
See you around!
Attachment:
WhatsApp Image 2020-10-27 at 19.14.44 (1).jpeg [ 602.5 KiB | Viewed 3307 times ]
Attachment:
WhatsApp Image 2020-10-27 at 19.14.44.jpeg [ 682.96 KiB | Viewed 3307 times ]
Attachment:
Giulia Veloce-Laura.pdf [145.32 KiB]
Downloaded 153 times