It is currently 11 Apr 2025, 23:38

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: 06 Jul 2007, 13:53 

Mi s-a stricat inchiderea centrazizata. Adica nu mai merge descuiata masina de la telecomanda. Numai cu cheia. Si dc nu tin cheia intr-o anumita pozitie se inchide la loc. Deasemenea nu pot sa deblochez usile de la butonul de pe consola. Pot doar sa le blochez.

Ce credeti ca ar putea sa fie???

Post subject:
PostPosted: 06 Jul 2007, 17:46 

am patit si eu asa doar ca la inchidere era problema, incearca sa ridici borna de la baterie sa o lasi cateva minute si dupaia sa o pui la loc
daca nu merge e posibil sa se fi dus motorasu

Post subject:
PostPosted: 06 Jul 2007, 18:42 

De ciripit, ciripeste?(doar in cazul in care e dotata cu alarma). Semnalele clipesc la comanda din telecomanda? Daca nu reactioneaza in nici un fel la nici un buton de la telecomanda e posibil sa fie din cauza conectorului de RF sau a cablului. Bateriile de la telecomanda presupun ca le-ai verificat. Daca la fel face si cu a doua cheie e posibil oxidat conectorul cablului RF. Incearca sa il verifici.

Post subject:
PostPosted: 06 Jul 2007, 19:39 

Nu am alarma. si nu din vina telecomenzii. De ex, dc incerc sa o descui din butonul de pe consola( asta cand sunt in masina) se aude ca si cum ar incerca sa deschida dar nu poate. :D E destul de enervant.
O sa incerc faza cu bateria.

Apropo. Stie cineva ce s-a intamplat cu Alex Mirica? E cam greu de gasit in ultima vreme.

Post subject:
PostPosted: 06 Jul 2007, 20:23 

Daca nici din butonul de pe consola nu poti debloca usile inseamna ca nu are legatura cu cablul sau mufa de RF. N-am observat ca ai mentionat acest aspect. Probabil ca se va rezolva doar cu resetul computerului.

Post subject:
PostPosted: 06 Jul 2007, 21:26 

Am avut aceeasi problema la 147. De vreo 3 ori s-a rezolvat cu scosul bornei. La un moment dat, nu a mai vrut nicicum. Pana la urma s-a constatat ca intrase apa la calculatorul mic (cel de usi , geamuri, etc) si facea ceva scurt pe acolo. S-a rezolvat fara inlocuire, doar cu o curatare meticuloasa a calculatorului si o izolare mai buna. Pana acum au trecut vreo 2-3 ani si inca nici o problema.

Post subject:
PostPosted: 06 Jul 2007, 21:47 

A mers treaba cu scosul bornei! :D

Multumesc mult baieti pt sfaturi!

Post subject:
PostPosted: 29 Aug 2007, 10:48 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
tot o problema interesanta cu inchiderea centralizata - e a doua oara sapt. asta cand gasesc dimineata masina deschisa, de data asta si cu geamurile fata pe jumatate lasate. Ieri am zis ca poate cine stie, am uitat eu s-o inchid, n-am dat atentie, insa si ambele geamuri lasate? ce poate fi? mersi anticipat.

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+03:00