Totodata pentru ca probabil in scurtul timp in care ati stat de barfe si etc. ati omis sa cititi aici:
Din toate obiectivele, singurele neindeplinite au fost chiar cele legate de PATRIMONIU SI IDENTITATE
Stimati alfisti, dragi prieteni,
Vin aici cu un update final asupra activitatiilor asociatiei pe 2015, si statusul acestora,
1. Dobandirea calitatii de membru oficial
Dobandirea calitatii de membru oficial se face prin plata taxei anuale de membru. [...] S-a modificat in statut (din pacate doar "noficial") modalitatea de a deveni membru oficial
(DONE)
- Drept de vot in cadrul Asociatiei
(DONE)
- Prioritatea in ocuparea locurilor de cazare la Alfa Fest 2015
(DONE)
- Reduceri la cazare pentru Alfa Fest sau alte evenimente organizate de Alfa Club
(DONE)
- Alte beneficii si gratuitati *(in functie de buget la fel ca si in 2014 vom incerca sa rasplatim membrii cu un pachet surpriza) *toti membrii au primit cadou calendarul AlfaClub 2016
(DONE)
2. Construirea unui patrimoniu Alfa Club
2.1 Trecerea in patrimoniul Aalfa Club al site-ului (domeniului) alfaclub.ro + forum (de la Alexandru Mirica) si alfafest.ro (de la Razvan Patrascu).
2.2 Trecerea in patrimoniul Alfa Club a logo-urilor si identitatii vizuale Alfa Club si Alfa Fest (de la Razvan Patrascu).
2.3 Transmiterea actelor si documentelor legale Alfa club de la vechea conducere la noua conducere.
***Aici ar fi mult de discutat, din pacate, datorita lipsei de interes si a legislatiei in vigoare nu s-a putut perfecta nimic.
3. OBIECTIV PRINCIPAL - Editia aniversara cu nr. 10 – Alfa Fest
(Organizarea evenimentului AlfaFest 2015)
Locatie organizare AF 2015: Paltinis, judetul Sibiu
Data evenimentului: 12-14 iunie 2015
Unitate de cazare: Hotel Hohe Rinne (
http://www.hoherinne.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;)
Cred ca aici nu mai e nimic de spus. Eu personal consider ca acest AlfaFest a fost demn de nr. 10, cred, ca pe alocuri, ne-am depasit chiar si asteptarile noastre, ale organizatorilor. (superDONE )
4. Obiectiv: Cresterea cu 50% a numarului de membrii oficiali
Atingerea numarului de 80 de membrii oficiali.
Nu am reusit cresterea cu 50%, insa am inregistrat totusi o crestere, si Asociatia a numarat in 2015, 57 de membrii oficiali, adica numarul maxim record, pe care l-a avut vreodata.
5. Calendar Alfa Club 2016
(DONE - multumim Ege si Ness)
6. Campania Mos Craciun Alfist 2015
(DONE - multumesc tuturor alfistilor care au ajutat!)
7. Organizare "Trans de toamna"? ('Fagarasan, 'Alpina)
(not DONE)
8. Alfa Club in motorsport
AlfaClub a sustinut partial participarea lui Nae Dragos la Autoslalom.
(DONE)
AlfaClub a participat cu o echipa reprezentativa la AMKART MOTUL, unde a obtinut locul 2
(DONE)
9. Indeplinirea sarcinilor administrative si optimizarea costurilor de functionare
(DONE)
-----------------------------
Acestea fiind spuse, Obiectivul 7 nu a putut fi realizat din lipsa de timp, implicare, etc.
Despre Obiectivul numarul 2 nu vreau sa dezbat.
Pe aceasta cale, tin sa va multumesc tuturor, atat membrilor oficiali, care au ales sa sprijine financiar Clubul in 2015, cat si celorlalti membrii care tin aceasta comunitate activa. Va multumesc celor care ati participat la Fest, pentru mine a fost un weekend special, si cu siguranta cel mai mare eveniment pe care l-am organizat pana acum.
In incheiere, doresc sa va expun cateva aspecte:
1 - littlefoot si AlfaClub
Inca din 2014 cand mi-am facut cont aici si am inceput sa particip la intalniri, am ales sa ma implic in tot ce inseamna Alfa Club, si sper ca am facut-o asa cum trebuie, si ca am multumit comunitatea prin aportul meu. Din pacate, ideile mele, deseori se lovesc de probleme administrative/legale, intrucat eu in tot acest timp am fost un "presedinte de onoare", functia oficiala si responsabilitatea legala asupra AC, apartinandu-i in continuare lui Razvan.
Personal, am facut tot posibilul sa schimb acest lucru (intalniri pe Hangouts/Skype, zeci, poate sute de mailuri schimbate, 2 convocari AGA esuate si multe alte ore de telefoane) - din pacate eu am fost singurul care si-a dorit sa preia acest club, si am primit sustinerea a catorva membrii fondatori. Nu voi dezbate acest subiect, vreau doar sa va transmit ca doresc sa imi inchei acest rol onorific, si sa las locul altcuiva in 2016 sa duca mai departe ce am inceput noi. Sper sa fie cineva dispus, mai ales ca, anul trecut am fost singurul care a candidat. Eu personal, nu mai pot continua in acest fel, si doresc sa va multumesc anticipat pentru intelegere. Mai departe ramane la latitudinea fondatorilor (atentie! nu a board-ului, care nu este constituit legat, si nici a membrilor oficiali, care si-au incheiat calitatea de membru odata cu finele anului 2015, ce se va intampla cu AC, si cine va prelua acest post onorific) Asta in cazul in care Razvan nu isi reintra la propriu in drepturi.
2 - obiective si membrii AC 2016
Va rog pentru 2016 sa nu faceti plati (taxa de membru) in contul Asociatiei. Daca se va constitui o noua conducere, aceasta va propune o lista cu obiective pentru 2016 si va avansa contravaloarea unei taxe.
3 - AlfaFest 2016
Aici doresc sa invit pe oricine doreste, sa organizeze acest eveniment. Mobilizati-va minim 4-5 persoane, si dezbateti subiectul pe aria dedicata. Aveti parte de sustinerea mea, in calitate de sponsor, ca si anii trecuti. Stiu ca si mugur s-a oferit sa ajute cu ce mai e cazul, si sunt sigur ca si Kali va poate mijloci relatia cu cont/banca etc.
Eu din pacate nu ma pot implica intr-un proiect in care nu ma mai regasesc.
Personal, imi doresc ca aceasta Asociatie sa continue sa existe, si oameni noi sa preia fraiele. Voi sustine si ma voi alatura oricarui demers. Totodata, un sfat pentru membrii fondatori, ajutati-i pe cei care vor sa duca "povestea" asta mai departe. Si aici, cred ca stiti la ce ma refer.
Va doresc un an excelent si sa ne auzim/vedem cu bine!