Seara buna tuturor.
Anul acesta am reusit sa strangem impreuna un total de 3605 ron din care 3395 ron alfaclub (cash sau transfer) si 210 ron (cash sau transfer) din partea BRD-ului cu ajutorul Nidei careia ii multumesc pentru ajutor.
In ultimele zile am discutat cu oamenii care s-au implicat inaintea noastra si am cazut de comun acord sa impartim cumva "piata".
Eu m-am axat pe:
-ceva produse de igiena - sapun, sampon, periute/pasta de dinti, detergent etc.
-dulciuri de toate felurile.
-produse alimentare de lunga durata - tot ce tine de legume la borcan, faina, malai, zahar si alte 50 probabil. Va atasez o poza..pentru cine are rabdare sa citeasca.
-mi-a fost cerut sa iau si ceva scutece pentru una din familii si de aceea un cos a fost mai costisitor putin. In rest cosurile contin aceleasi produse pentru fiecare familie in parte.
Ramane ca Dani impreuna cu oamenii de la sala sa cumpere maine carne, legume/fructe fresh si altele din ce-a reusit sa stranga si el cash. Pe langa asta are deja o duba care se va umple din jucarii, haine, incaltaminte, paturi si ce s-a mai donat la sala. Vor sa ia si lemne, iar intre timp au donat unei alte familii din constanta o masina de spalat, aragaz si ceva produse.
Fiindca in ultimele doua zile s-a mobilizat multa lume se vor mai cauta ceva familii prin sat pentru a mai impartii cate ceva. Eu din partea noastra raman cu cele 5 pentru ca deja totul este sortat, separat etc.
Astazi am fost ajutat de o prietena buna (Oana) fara de care eram si acum la cumparaturi . Am facut 3 drumuri
auchan - masina - debarasat - intors la loc in auchan..vreo 7 ore total. O actiune de genul asta nu se face niciodata singur si mai ales in prag de sarbatori!
In incheiere va multumesc tuturor pentru implicare si sfaturi. Maine pe la 11-12.00 ne punem pe drum spre Topraisar.