Valak Quote:
Sa concepi ca exista si alte marci auto pot sa inteleg, dar cand esti alfist inseamna ca esti pasionat de Alfa Romeo si atat. Nu prea are sens sa spui ca esti alfist si s-o arzi aiurea cu marci concurente, fiindca atunci nu prea se mai cheama ca esti alfist, esti un pasionat de masini si atat. Nu e nimic rau in asta, dar una e una si alta e alta. E ca si cum eu as spune ca sunt fan Liverpool, dar m-as imbraca si cu tricouri de-ale lui Manchester United sau Chelsea. Pai ce, alea nu sunt cluburi mari, nu au castigat ele o multime de trofee in ultimii 25 de ani ? Sunt cluburi foarte mari, trebuie sa fii tampit sa spui ca nu sunt, numai ca nu se face, e de porc, duci in derizoriu notiunea de fan. Mai trist e ca unii sunt atat de deschisi la minte incat nu vad nimic in neregula nici in a se duce in galerie, la un meci, imbracati in tricoul unei echipe rivale. Cica aia care ii scuipa si arunca in ei cu chistoace de tigari aprinse si cutii de bere sunt niste fanatici, niste talibani, care nu stiu sa aprecieze frumusetea fotbalului.
Nu sunt absurd, pot intelege perfect ca a doua masina sa nu fie Alfa, din motive obictive, dar cand ea e BMW...
P.S. Nu am absolut nimic cu toti baietii de caracter din Alfa Club, alfisti indubitabili cu state vechi de plata, actualmente mandri posesori de BMW. Nu sunt putini. Hai Chelsea !
P.S. Ziceam si eu asa, nu ma luati in seama, sunt suparat ca a pierdut Liverpool cu Sevilla !
eu am si un saab. pot fi fan si saab?
daca maine alfa romeo da faliment, ce sa fac, sa nu mi mai cumpar masina? sa raman cu asta pana la adanci batraneti?
sau daca o sa castig la loto cateva milioane de euro, si vreau un suv mare si puternic, pot sa.mi iau maserati?
app, mai exista galerii infratite. cum era odata petrolul cu dinamo. ma pot duce la ea in galerie daca sa zicem ca ar fi jucat dinamo la mine in oras aici in anglia?
cred ca e o diferenta in a fi fan si a fi fanatic. scuze daca nu pot fi deacord cu tine.
daca pana la ora actuala eu as fi vrut un sedan de peste 400 cai cu integrala, aveam de unde alege din gama alfa?