It is currently 01 Feb 2025, 06:46

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29 Jun 2007, 01:49 

Car: Brera
masina pe care vrei sa o cumperi are VDC.. e aceeasi generatzie cu ALFred al meu ... cand intri cu viteza intr-o curba stransa intra VDC-ul si itzi clipeste o iconitza (un triunghi inscris intr-un cerc ) in cadranul din stanga in acelasi ritm simtzi si o trepidatzie in volan.. se si poate activa sau dezactiva odata cu ASR-ul din butonul de pe consola!

Brera 2,4 - Fiara my precious
156 1,9 - ALFred first love

Post subject:
PostPosted: 29 Jun 2007, 02:00 

Man, aici te contrazic, ASR-ul se poate dezactiva, VDC-ul insa nu poate fi dezactivat . Din butonul ala de langa schimbator se poate dezactiva doar antiderapajul, VDC-ul e permanent activ. Rotile din fata derapeaza dar daca masina da sa-si schimbe traiectoria triunghiul cel galben se aprinde desi asr-ul e dezactivat . Chestia asta cu VDC-ul activ permanent mi-a mai ramas in minte de la o emisiune gen Top Gear unde test-driverul era nemultumit ca vdc-ul nu-l lasa sa faca derapaje asa cum vroia el desi dezactivase asr-ul

Post subject:
PostPosted: 29 Jun 2007, 04:23 

VDC e standard doar pe echiparile superioare, la restul fiind optionala, si intr-adevar, nu se poate dezactiva, doar ASR se dezactiveaza.

PS. NU e normal sa simti trepidatie in volan, fie ca intra ASR/VDC sau nu. Daca intra in actiune VDC, inseamna una din 2 chestii posibile :
1. conduci peste limita pericolului, habar nu ai ce faci si masina se chinuie sa corecteze.
2. vrei sa vezi cum actioneaza VDC.

Post subject:
PostPosted: 03 Jul 2007, 00:19 

Car: Brera
:offtopic: 1: catalin sincer nu stiam ca prin dezactivarea ASR-ului VDC-ul ramane activ, eu am tras concluzia asta fiindca, cateodata imi apare pe computerul de bord o eroare la VDC si atunci se aprinde butonul de ASR si iconitza din cadranul de vitezometru!
2:Alexandrus peste limita pericolului cred ca conduc mai totzi de pe aici uneori chiar si eu, dar la faza cu : habar nu ai ce faci si masina se chinuie sa corecteze chiar ma simt lezat, m-as fi gandit de 2 ori inainte sa scriu treba asta fiindca nu-i fumos :disgust1:

Brera 2,4 - Fiara my precious
156 1,9 - ALFred first love

Post subject:
PostPosted: 03 Jul 2007, 01:47 

Daca te simti lezat, imagineaza-ti ce se intimpla fara VDC.

Post new topic  Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+03:00