ALXege Quote:
Pai atunci mai bine nu mai scriai nimic de la bun inceput, zic
Daca tot ai ceva de spus, ar fi bine sa zici pana la capat. Eventual intr-un mesaj privat, mie, lui ness, sau oricarui coleg din echipa de moderatori.
Acum, sa stii ca nenumitul ex-moderator (nu admin) facea o treaba destul de buna privind aplicarea regulamentului, diplomatia nu era punctul lui forte.. Iar treaba din era post-nenumitului nu este absolut nici o tragedie, noul moderator, in scurta perioada cat a activat, a facut o treaba excelenta. Doar ca astfel de reactii si pareri de pe margine ii fac in general pe oameni, in particular pe noul deja fost moderator, sa-si bage picioarele. Sunt curios daca tu sau oricare altcineva din contestatari va incumetati sa ii preluati sarcinile, din moment ce considerati ca puteti face o treaba mai buna...
Sa zicem ca eu am fost diplomat si de asta nu am vorbit pana la capat. De altfel, in discutii particulare, am dus pana la capat.
Legat de regulament, acesta poate fi aplicat si cu flexibilitate in limita intelepciunii ca, altfel, isi baga altii, mai multi, picioarele.
Parerile mele, de pe margine
, nu au facut noul admin sa renunte. Asa am crezut si eu initial si m-am gandit ca am "comis-o ", dar din discutia cu el, pare ca nu e asa si nu are ce-mi reprosa. Altele sunt motivele lui sau e si el diplomat.
De altfel, vorbim de pareri nu de contestatii. Chiar si asa, nu am cercetat posibilitatea de a face treaba mai buna sau mai putin buna in locul vreunuia dintre admini, asa ca nu iti pot raspunde. Ce stiu, insa, e ca un anume poate face treaba mai buna chiar punandu-se in propriul sau loc.
Presupun ca esti asa... mai suparat pe mine pentru ca administrarea forumului necesita oameni de nadejde, greu de gasit, dar nu cred ca tocmai am alungat eu unul.
Hai, c-o sa fie bine!