Alexandrus Quote:
Tupac, vad ca la astea simulate te pricepi, dar pot pune pariu ca in real life 2.0 JTS te cam lasa vazind un spate frumos de 156
Nu stiu...oare?
Deocamdata....JTS-ul a vazut un spate de 147 si l-a vazut destul de greu ca era prin spate...
. Man, Vali nu are 150CP
, are cel putin CP ai unui JTS, daca nu mai multi un pic
Oricum, mi-au placut toate simularile.
Vali - o stiam cat de bine poate trage, prima simulare a fost destul de ratata oarecum de Vali
, a pierdut fara drept de apel, dar la a doua...hmm..nea Mirica s-a asezat bine in fotoliu cu volanul Force feedback in mana, s-a concentrat si a plecat bine rau, s-a tinut pe langa mine pana la tr 3 unde l-am dus la 1.5 masini in spate
(pe capat de a 2-a aveam doar un pic in fata)
ZLZ-ul - pai Ciokanu e jmecher, si-a optimizat masinuta la garajul virtual (stiti voi, ca in NFS
) si acum deh...are un 1.6 de toata frumusetea, capabil sa simuleze de la egal la egal cu un 2.0 TS.
De MM-u nu mai zic, ca asta a fost safety car datorita faptului ca nici unul din noi restul nu am adunat destule puncte sa ne permitem in garajul virtual sa avem herghelii sub capota
Iar dl Seth - sa spunem ca e binisor pentru un incepator
, dar man, simuleaza niste plecari si ne revedem
. Ar trebui sa poti mai mult sa scoti din ea...
@Vlad - mah....simulez bine pt ca am o masina de test data dreaq
(MM-ule????!!!!! ->
- mi-a dat coduri in joc si mi-am deblocat o super masina adica
) , si pentru ca ma pricep la clape frate - sunt rapid! Pai degeaba am stat 4 ani la liceu de info si inca 5 ani in facultate de info??