eu atat va rog, sa nu mai faceti afirmatii cu privire la starea tehnica a masinii daca nu ati fost proprietari
am investit o gramada de bani in ea (volant, ambreiaj, pompa de servo, pompa de inalte , lichide ,accesorii , brate , 3 kit-uri de distributie , placute , compresor de clima,caseta de directie ,furtune ,turbo,muzica ( subwoofer , condensator ,cabluri groase) + toate reviziile la timp, cu piese de origine, doar ca fiu eu sigur ca masina e in stare impecabila . asa ca domnule ALXege va rog frumos sa vorbiti doar daca sunteti in perfecta cunostinta de cauza
. pretul este asa de scazut pentru ca am tinut cont de faptul ca nu are taxa platita , pretul pietei a scazut drastic iar noul proprietar are de investit cateva sute de euro pentru reparatie
nu voi permite nimanui sa critice felul in care am ingrijit eu masina, pentru ca acum dpv tehnic este in starea in care nu a fost niciodata
am facut toate investitiile din pasiune pentru marca Alfa Romeo si daca nu am facut publice aceste investitii nu inseamna ca nu am intretinut masina. sper ca v-am lamurit si va rog sa nu postati aiurea daca nu sunteti interesati de aceasta masina
totusi nu suntem in campanie electorala .