It is currently 25 Sep 2024, 14:23

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4172 posts ]  Go to page Previous 1119 120 121 122 123167 Next
Author Message
PostPosted: 04 Nov 2015, 14:48 
Offline

Joined: 30 Jul 2013, 21:02
Posts: 604
Car: ARGiulietta
valerica Quote:
Așa ar trebui, dar noi nu suntem fermierii francezi,
Și crezi ca ei rezolva mare lucru?
Intereseaza-te puțin de rata sinuciderilor în anumite profesii de pe-aici... Inclusiv la stat, nu doar la privat; ai sa vezi ca nu-i deloc roz, da' deloc. Banu' conduce tot, inclusiv politicul, legea e pt. catei, pe dulai nu-i priveste. Asta e sistemul global, nu doar în România.

Lumea (nu doar România) nu are nevoie de politicieni, ci de CONDUCATORI care dețin voința si puterea reală pt. a face lucrurile cum trebuie. Atât, astea două calități sunt suficiente!
Va dau un exemplu, ca romani verzi poate o să ma-njurati, dar de când e Putin la putere, PIB-ul le-a crescut de 7 ori, salariile de 3 ori, țara lui e din nou o mare putere, nu rușinea de pe vremea bețivanului Elțin. Au lege: poti sa faci afaceri DAR in cazul asta nu te bagi in politica, simplu și eficient, va dați seama câte ar schimba asta?

Uite cum îi tratează asta pe oligarhi https://m.youtube.com/watch?v=j376nqJgrxU
Sunt o grămadă în Vest care-l admiră, si-si doresc un conducător cu așa testicule.

Alții fabrică teteriști de zeci de ani (pe talibani, p-ăștia cu isisul), îi "scapa" de sub control, cu consecinte catastrofale, se fac ca-i bombardează, macelul, exodurile si afacerile duduie si mai abitir.
Uneori vine unul ca asta și face ce trebuie, consecvent (încă n-am văzut să fie și pentru, și contra teroristilor, ca multi politicieni din vest) Sigur, le strica afacerea, pt. ca haosul, Războiul, catastrofele sunt, în sistemul actual, cel mai tare instrument de profit și control.

Nu idolatrizez OMUL, încerc să va explic IDEEA cu un exemplu foarte la-ndemana. Poate prea la-ndemana ca să fie analizat obiectiv de mulți romani.
Nu sunt contra afacerilor, atata vreme cât sunt corecte. Pentru asta trebuie un stat care face și aplică legi, nu marionete rotitoare, "merge si-asa", " ne-ntelegem noi" etc.

Oameni politici noi, pai am tot avut, inclusiv Ponta, și s-au dovedit mai rai decât aia vechi. Asa, o să se tot rotească între ei in capul mesei, c-asa e democratic, și noi tot cu resturi de la masa lor, certandu-ne ca chiorii între noi, spre satisfacția lor: ba tu ești comunist pesedist, ba ca tu ai un butic la coltu' blocului și ești mare capitalist, slugoi american etc.

Avem nevoie de CONDUCATORI normali la cap și bine intenționați. Neo-liberalismul produce bani pentru câțiva, și suferințe pt. restul. Nu mai merge așa.
Beppe Grillo, socialiștii din Spania, Portugalia... Toate astea sunt semne ca lumea sta să bubuie. Din păcate, mulți disperați fug spre extrema dreapta. Dar toate sunt semne ca așa nu mai merge... deci nu mai înjurați România, in esenta e cam la fel peste tot în "sistem".


Top
   
PostPosted: 04 Nov 2015, 16:04 
Offline
User avatar

Joined: 02 Jul 2008, 15:15
Posts: 2054
Location: Praga CZ
zveroboy78, si germania mergea super bine cand era austriacul sef (ala de-a stricat mustata lui Chaplin).
Ca fapt divers, stii ca rusii nu dau in ISIS in Siria, da?

_________________
alfas don't break down... they stop to be admired
my fiat is fantastic:
Ex: 156 SW 1.9 JTD 16V
Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6


Top
   
PostPosted: 04 Nov 2015, 16:38 
Offline

Joined: 30 Jul 2013, 21:02
Posts: 604
Car: ARGiulietta
Austriacul ăla, de la un punct a luat-o prin păstăi. Pe el il excludem, ca si pe mustaciosul alalalt din Georgia, si altii.
Vorbeam de conducatori normali la cap (culmea, de multe ori au guverne de tehnocrati, cum vrei si tu si eu, nu lipitori de afișe electorale); si chiar și aia au defecte și vicii. Dar câtă vreme face ce trebuie pt. țară, ....vezi Machiavelli, problema se discuta de sute de ani.

Faptul divers nu-si are locul aici, și poate nici nu e încă timpul să discutăm. Propun s-o lăsăm pe altă dată. :wave:

Hai să rămânem la subiect, politicienii... Ce-am vrut să spun: greața de politicieni și sistem e globală, România nu e așa diferită de restul, doar ca e mai săracă și mai jos în ierarhia din sistem, cu tot ce implică asta. Nu va desconsiderați ca sunteți romani, în România, stați sa cunoasteți restul (în profunzime, nu scurt si superficial, ca-n vacanță)...


Top
   
PostPosted: 04 Nov 2015, 17:32 
Offline
User avatar

Joined: 21 Jun 2009, 16:29
Posts: 3793
Car: Carla
Location: Tim/Buc
Sa inteleg ca e o practica relativ comuna in Europa sa faci o autostrada de 100 de km in 10 ani, sa dai repede peste ochi in ultimele 2 luni pentru a o putea inaugura in scop electoral, pentru ca mai apoi - la scurt timp, cand se duce dracului - s-o darami si s-o mai tii cativa ani in lucru, ingropand in ea bani cat pentru 1000 de km ? Eu sper ca nu. Sa inteleg ca si prin alte tari europene ministrii au peste 1500 de deplasari anuale in care sunt insotiti de coloane oficiale ? Eu am inteles ca nu, ba ca unii ar fi atat de fraieri incat merg cu bicicleta la serviciu. Astea sunt doar doua exemple recente, lista e oribil de lunga, care ne fac sa ne simtim speciali ca romani si sa ne vina sa iesim in strada si sa facem ceva.

Ceva am facut, am votat la un referendum injumatatirea jogodiilor din Parlament, doar ca am fost prea prosti si am uitat sa le si cerem sa tina cont de el.

Acum aud ca sunt propusi ca premieri Dacian Ciolos, un comisar european extraordinar si George Maior, un securist. Sper ca al doilea nume e la misto, vorbim de nasul de cununie al raposatului, adica il inlocuim pe Viorel cu nasu' lui, sau cum !?!

_________________
Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB - Carla
“La Bellezza è lo splendore del Vero.”


Top
   
PostPosted: 04 Nov 2015, 18:10 
Offline

Joined: 30 Jul 2013, 21:02
Posts: 604
Car: ARGiulietta
@ Valak: ti-as putea da zeci de exemple, dar îs mult prea acrit și puturos azi ca să caut link-uri etc. Aeroporturi, gari inutile, sau cum au fabricat trenurile alea, după care si-au dat seama ca-s prea late pt. peroanele din gări.
http://www.liberation.fr/societe/2014/0 ... is_1022913
Altele, prea înalte pt. tunelurile dintre fr și Italia.
Ministrul ecologiei, 18 k euro de amenzi rutiere, multe pt. viteză http://www.franceinfo.fr/actu/politique ... nde-306987
Profi și directori de școli pedo. Detinut periculos lasat sa iasa în permisie (!), nu se mai întoarce singur la bulău, da' face o spargere, împușcă un polițist.
http://www.lexpress.fr/actualite/societ ... 22767.html
Lista e prea lungă, dacă voi ajunge vreodată la vreun fest, am un sac plin de picanterii incredibile, inclusiv din experienta proprie.

Da, trebuie ieșit în stradă și schimbat sistemul, nu doar politicienii.


Top
   
PostPosted: 04 Nov 2015, 19:34 
Offline

Joined: 21 Aug 2008, 16:35
Posts: 3169
Location: Rosiorii de Vede/Bucuresti
@zveroboy, am făcut legătură cu fermierii din cauza impactului pe care il au. La noi protestele trebuie sa tina, cel puțin pana la prima ploaie când multi vor da înapoi, sa fie din ce in ce mai cu ecou, sa meargă la politicieni la poarta, sa se știe ca înainte de a fura sa se uite pe geam si sa gândească de doua ori, nu doar o data la dna si valabil si pentru palat, ca daca avem președinte sa zbiere nu sa miorlăie sau sa scrie pe net. Ca așa, il puneam pe unul de aici de pe forum si mai baga ceva pe fb.

_________________
Alfa Romeo 147 1.6ts


Top
   
PostPosted: 04 Nov 2015, 21:54 
Offline

Joined: 30 Jul 2013, 21:02
Posts: 604
Car: ARGiulietta
de-acord cu tine, dar chiar si asa impresionanta (v. video din link), nu stiu daca manifestatia lor a dus la ceva. Probabil n-a durat suficient de mult. Deh... nu toata lumea isi permite "revolutii portocalii" emanate de peste Balta cea mare, cu proteste de luni de zile... si aici... intelegi ce vreau sa spun.

Din cate-am inteles, din cauza embargoului rusesc, preturile au scazut enorm, prin exces de produse nevandute.
Recent, cu un tupeu si o logica... pe care-o intalnesc des, min. agr. fr s-a dus la Moscova sa le spuna alora sa ridice embargoul rus contra frantei; omologul rus i-a raspuns (ma-ntreb cat l-a tinut uluiala), cum era si firesc, sa ridice si ei embargoul contra Rusiei.

Niste imagini de la protest, numai ca-n Ro n-ai autostrazi sa le blochezi cu tractoarele. :peace:
http://www.lefigaro.fr/conjoncture/2015 ... revoir.php


Si-un exemplu de "asa NU" si de chestii imposibile, perfect posibile aici (a doua oara anul asta! si nu-s romani, ci... de-ai lor)
http://www.france24.com/en/20151021-tra ... re-moirans


Top
   
PostPosted: 12 Nov 2015, 14:06 
Offline
User avatar

Joined: 02 Jul 2008, 15:15
Posts: 2054
Location: Praga CZ
:censored: Agresiune în trafic – om luat pe capotă în mers

_________________
alfas don't break down... they stop to be admired
my fiat is fantastic:
Ex: 156 SW 1.9 JTD 16V
Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6


Top
   
PostPosted: 12 Nov 2015, 14:14 
Offline
User avatar

Joined: 10 Jan 2015, 14:05
Posts: 402
Car: 159
Ca sa nuantam un pic, pt ca e cazul aici, cand esti cu copilul/copiii in masina se schimba foarte multe chestii. Daca nu ai copii te rog sa ma crezi pe cuvant.
Pe de alta parte, de la asta si pana la a te plimba cu un om pe capota cativa km e cale lunga.
Sincer, pot sa incadrez faza asta undeva intre femeie speriata - p**da proasta. Mai mult spre partea a doua.
In alta ordine de idei, fac cinste cu o cafea la fratelli. Ambianta placuta, mascati, evidente contabile duble... :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk


Top
   
PostPosted: 20 Nov 2015, 21:12 
Offline
User avatar

Joined: 22 Sep 2008, 14:45
Posts: 2189
Car: Vauxhall Frontera
Location: Haibach-DE
Nu ma mai enerveaza nimic, ma mira doar "prietenia" intre forumisti. Din cati au intrat astazi pe forum, niciunul nu a observat cine e sarbatorit azi. Eu , nici macar nu il cunosc personal pe Cristi. Defapt, nici nu ar trebui sa ma mai mire ceva din moment ce ieri, au uitat forumistii sa-i ureze " la multi ani" lui Alex Mirica. Pot sa pun pariu , daca mai era conan pe aici si era ziua lui, erau scrise cateva mesaje de felicitare. :mad2:

_________________
“Nothing can keep me away from the love of God”-Ayrton Senna Da Silva

Alfa 159 SW 2,4 JTDm 210 PS - neagra
Alfa 146 1,7 16v Boxer 129 ps[/b]
Ex. Alfa 159 SW 1,9 Jtdm 16v Ti
Ex.Alfa 159 SW 1;9 JTDM 16v 150+ ps rosie :cry:
Ex. Alfa 156 SW 1,9 JTD 8v 140 ps


Top
   
PostPosted: 20 Nov 2015, 22:52 
Offline
User avatar

Joined: 05 Jan 2006, 21:31
Posts: 15246
Car: 115/960
Location: Bucuresti
Postul tau nici macar nu merita un raspuns, dar cum suntem la capitolul cine m-a enervat azi, sunt totusi ontopic :)
Omule, tu esti de-a dreptul complexat de Coman, absolut orice se raporteaza la el! Lasa-l, a trecut...
Si, ca sa iti raspund cumva la mirare, multi dintre noi frunzarim forumul pe tapatalk, unde nu se vad sarbatoritii. Iar cu cei care ne sunt cu adevarat prieteni, folosim probabil alte mijloace de comunicare, ceva mai personale decat forumul ;)


Sent from my Alfa Romeo

_________________
4C | Spider S4 2.0
ex Stelvio 2.0T | GTV 916 3.0 V6 | GTV 916 2.0TS | Spider 916 2.0TS | MiTo 1.4TB | Spider 939 2.4JTDm | Brera 2.4JTDm | Spider 916 2.0TS | GT 1.9mJTD | 147 1.6TS


Top
   
PostPosted: 20 Nov 2015, 23:26 
Offline
User avatar

Joined: 22 Sep 2008, 14:45
Posts: 2189
Car: Vauxhall Frontera
Location: Haibach-DE
Daca tu zici...... asa sa fie ! :smart:

_________________
“Nothing can keep me away from the love of God”-Ayrton Senna Da Silva

Alfa 159 SW 2,4 JTDm 210 PS - neagra
Alfa 146 1,7 16v Boxer 129 ps[/b]
Ex. Alfa 159 SW 1,9 Jtdm 16v Ti
Ex.Alfa 159 SW 1;9 JTDM 16v 150+ ps rosie :cry:
Ex. Alfa 156 SW 1,9 JTD 8v 140 ps


Top
   
PostPosted: 21 Nov 2015, 01:47 
Offline
User avatar

Joined: 17 Jul 2008, 19:33
Posts: 1524
Car: Mercedes C Coupe
Location: Berlin
M-a enervat ploaia care m-a prins pe pilon. Am urcat pe soare pana la ~60m, mi-am facut treaba in 10 minute si am coborat pe ploaie, ud leoarca. Mi-a facut ziua treaba asta de 10 min !


Attachments:
File comment: Poza de dupa..
IMG_20151120_100136.jpg
IMG_20151120_100136.jpg [ 191.05 KiB | Viewed 2196 times ]

_________________
Mercedes C Coupe 192 HP
ex: Alfa 156 SW 2.0TS, 2000
Alfa 156 SW 2.4 JTD 20v, 2003
Top
   
PostPosted: 23 Nov 2015, 11:44 
Offline
User avatar

Joined: 06 Feb 2010, 13:57
Posts: 7083
Car: Alfa Romeo 147
Location: Bucharest
@alfa146, cei apropiati lui mirica si care nu frecventeaza zilnic acest forum probabil i-au urat toate cele bune prin alte medii de comunicare.

Cum a spus si ege incearca sa nu mai fi complexat de comanr, pentru ca si asa, cand a fost ziua lui, profilul lui a fost "defectat" in asa mod incat sa nu apara in lista sarbatoritilor.

Inca se fac investigatii privind eroarea tehnica aparuta la acel moment.

_________________
Every road is great and never too long when you drive an Alfa Romeo

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR


Top
   
PostPosted: 23 Nov 2015, 11:59 
Offline
User avatar

Joined: 05 Jan 2006, 21:31
Posts: 15246
Car: 115/960
Location: Bucuresti
Vai Doamne, v-ati gasit, unul intr-o extrema, altul in cealalta :lol:
Ness, ca sa nu "se mai faca" investigatii pe tema asta, poti sa stai linistit, nimeni nu "i-a defectat" profilul :peace:
Voi aveti prea mult timp liber...

_________________
4C | Spider S4 2.0
ex Stelvio 2.0T | GTV 916 3.0 V6 | GTV 916 2.0TS | Spider 916 2.0TS | MiTo 1.4TB | Spider 939 2.4JTDm | Brera 2.4JTDm | Spider 916 2.0TS | GT 1.9mJTD | 147 1.6TS


Top
   
PostPosted: 23 Nov 2015, 17:50 
Offline
User avatar

Joined: 06 Feb 2010, 13:57
Posts: 7083
Car: Alfa Romeo 147
Location: Bucharest
de 3 zile tot primesc newslettere cu blackfriday... In Romania acest eveniment este tot timpul anului...botezat sub diverse forme... black week, black month, black sales, etc etc.


Attachments:
Screen Shot 2015-11-23 at 16.47.42.png
Screen Shot 2015-11-23 at 16.47.42.png [ 455.08 KiB | Viewed 2030 times ]

_________________
Every road is great and never too long when you drive an Alfa Romeo

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR
Top
   
PostPosted: 24 Nov 2015, 13:42 
Offline
User avatar

Joined: 06 Feb 2010, 13:57
Posts: 7083
Car: Alfa Romeo 147
Location: Bucharest
E-mag... am comandat un set de anvelope ( 4 buc ) si ei imi fac livrare partiala... o anvelopa azi, iar restul de 3 Dumnezeu cu mila... Sper sa fie fabricate in accelasi an.


Attachments:
Screen Shot 2015-11-24 at 12.41.48.png
Screen Shot 2015-11-24 at 12.41.48.png [ 47.29 KiB | Viewed 1970 times ]

_________________
Every road is great and never too long when you drive an Alfa Romeo

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR
Top
   
PostPosted: 24 Nov 2015, 16:26 
Offline
User avatar

Joined: 31 Mar 2011, 10:41
Posts: 1293
Car: Alfa Romeo 156
Location: Bucuresti
Sincer, sper ca toata lumea care a comandat alte chestii in afara de it/electronice/electrocasnice, de pe emag, sa nu primeasca nimic.
O sa ajunga comertul asta electronic sa distruga toate firmele mai mici, iar cand o sa detina controlul total, sa vezi atunci ce ne ies pe nas toate preturile mici de black friday pentru cauciucuri, mancare de caini si alte din astea ce se mai comercializeaza pe emag.

@Cristi : nu este ceva personal, dar ma dispera online-ul asta care vinde de toate. :disgust:

_________________
Alfa Romeo 156 JTDm


Top
   
PostPosted: 24 Nov 2015, 17:04 
Offline
User avatar

Joined: 02 Jul 2009, 10:50
Posts: 1198
Car: Alfa 33 16v QV P4
Location: Bucuresti
Eu nu inteleg de ce ar trebui sa mai existe magazinele alea mici daca nu aduc niciun plus valoare fata de un magazin ca e-mag care vinde de toate. Daca nu mai esti relevant pe piata iti regandesti businessul, daca nu reusesti inseamna ca nu te-ai adaptat la piata, nu e concurenta de vina.

_________________
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"
Alfa Romeo 33 Boxer 1.7 16V Quadrifoglio Verde "Forza"
Image


Top
   
PostPosted: 24 Nov 2015, 17:08 
Offline

Joined: 21 Aug 2008, 16:35
Posts: 3169
Location: Rosiorii de Vede/Bucuresti
Sunt multe magazine mici și foarte mici care vând prin emag, de aici și problemele legate de stocuri.

_________________
Alfa Romeo 147 1.6ts


Top
   
PostPosted: 24 Nov 2015, 17:45 
Offline
User avatar

Joined: 29 Oct 2008, 12:44
Posts: 6671
Location: Brasov... oarecum.
Bajetii, problema e mai complexa decat va imaginati. In Europa cu apa calda, nivelul de trai s-a nascut, a crescut si traieste in continuare la niveluri ridicate datorita acelor business-uri mici, de familie: magazine, restaurante, studiouri de design, manufacturi, etc, etc. In consecinta, eu as incuraja magazinele mici sa existe in continuare. Ba mai mult, le-as deschide ochii catre e-commerce pentru ca vrem, nu vrem, spre el ne indreptam. E inevitabil, iar ca sa rezisti tre sa fi acolo.

_________________
147 1.9 Mjet 16V
166 3.2 v6


Top
   
PostPosted: 24 Nov 2015, 18:38 
Offline
User avatar

Joined: 31 Mar 2011, 10:41
Posts: 1293
Car: Alfa Romeo 156
Location: Bucuresti
Sa ne intelegem, apreciez si stimez mult ecommerce-ul, dar daca vinzi it/electro si tot pe siteul tau vinzi si cauciucuri, parfumuri, robinete de baie si mancare de caini, atunci clar te lacomesti. Aaa, viseaza sa fie un amazon de Romania...
Si nu in ultimul rand, Marketplace...alta gaselnita ecommerce.
Una peste alta, toti exploateaza lacomia romanului de a cumpara ieftin de oriunde, gen cumparam iaurt si lapte ieftin de la Lidl, adus din Germania, iar noi avem atitea fabrici de lactate...

_________________
Alfa Romeo 156 JTDm


Top
   
PostPosted: 24 Nov 2015, 19:04 
Offline
User avatar

Joined: 06 Feb 2010, 13:57
Posts: 7083
Car: Alfa Romeo 147
Location: Bucharest
Aici parerile sunt impartite... Pana sa comand la e-mag m-am plimbat pe la vreo 3 vulcanizari/service-uri de roti care comercializeaza anvelope, crede-ma ca toti au incercat sa ma pacaleasca intr-un fel sau altul. Ba ca pretul e cu TVA dar defapt nu este... ba ca sunt din 2015 si cand colo erau din 2013 si fel si fel de chestii dintrastea.

Despre e-mag ce sa zic... baietii se descurca binisor. Cat despre showroom-ul lor, este destul de incapator, iar privind ceea ce vand... am cumparat parfumuri si cd-uri audio cu ridicare personala... de asemenea am mai cumparat si haine de bebelusi de la ei ( au raion separat in showroom pe nisa asta )... ce sa zic, bravo lor, stiu sa faca business.
Consider ca, ar trebuii sa fiu idiot sa cumpar acceiasi anvelopa cu 50-80 lei mai scumpa din alta parte, sa platesc si curierul, doar ca sa incurajez afacerea unui Ginel care pe langa ca vinde acele produse mai scump, incearca sa se eschiveze de la emiterea documentelor fiscale si plata taxelor la stat.

Crede-ma ca majoritatea magazinelor ( de orice fel ), ce doresc sa vanda si sa se promoveze, sunt prezente si in mediul online.

_________________
Every road is great and never too long when you drive an Alfa Romeo

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR


Top
   
PostPosted: 24 Nov 2015, 19:14 
Offline
User avatar

Joined: 05 Jan 2006, 21:31
Posts: 15246
Car: 115/960
Location: Bucuresti
Pai adriene, jur ca nu vad unde-i problema... daca le iese (la eMag ma refer), bravo lor! Daca se lacomesc (la modul ca se extind nejustificat), piata o sa ii penalizeze. Pana una alta, nu vad nici un motiv sa nu comand iaurt de la eMag daca e ieftin, de calitate buna si vine insotit de niste servicii ok (plata, livrare etc.).
La fel si cu exemplul Lidl, degeaba avem farbici de lactate daca nu sunt competitive. Sau hai sa o luam altfel, de ce ti-ai luat Alfa? Ca sigur gaseai un Logan in aceasi bani...

Nes: daca e ceva ce nu-ti convine la cauciucuri (DOTul de ex.) le poti returna oricand in termen de niste zile (30 parca?!) :wink:

_________________
4C | Spider S4 2.0
ex Stelvio 2.0T | GTV 916 3.0 V6 | GTV 916 2.0TS | Spider 916 2.0TS | MiTo 1.4TB | Spider 939 2.4JTDm | Brera 2.4JTDm | Spider 916 2.0TS | GT 1.9mJTD | 147 1.6TS


Top
   
PostPosted: 24 Nov 2015, 19:32 
Offline
User avatar

Joined: 06 Feb 2010, 13:57
Posts: 7083
Car: Alfa Romeo 147
Location: Bucharest
@alxege,

da, iti dai seama ca interesul meu nu este sa fac retur... doar mi-a dat putin cu virgula managementul lor... imi trimit o singura bucata prin curier, apoi in urmatoarele 3-4 zile va trebuii sa-mi livreze si restul de 3 bucati tot prin curier, livrarea fiind gratuita pentru mine, ca si cumparator.

Sper doar sa fie toate accelasi an de fabricatie.


@adrian referitor la business-ul romanesc:

In urma cu aprox 2ani cumpar anvelope pentru 147. Nu mai stiu exact ce marca, oricum ceva mai low cost. Am fost sa le montez la o vulcanizare, iar una dintre ele era deformata. Merg inapoi cu anvelopele la magazinul de unde le-am cumparat si a inceput show-ul:

1. Mi sa spus sa revin in 2-3 zile deoarece nu mai au pe stock, modelul respectiv, am spus ok
2. Am revenit dupa 2-3 zile, mi-au spus ca a fost o problema cu furnizorul, bla bla, sa revin in alte 2-3 zile
3. Am revenit dupa cele 2-3 zile, mi-au spus ca inca nu au venit, dar poate sa-mi comande la alt furnizor insa va mai trebuii sa platesc eu o diferenta. Eu le-am raspuns politicos ca doresc sa-mi storneze factura si voi merge in alta parte.
Ei au spus ca nu pot face asta, ca deja 2 dintre anvelope aveau semne ca fusesera montate ( intr-adevar, 2 dintre ele le pusesem deja pe janta, cand am ajuns la a3a care era deformata ).
4. Ca sa-mi recuperez banii, a trebuit sa-i amenint cu OPC si alte tampenii de genul asta si sa ma tiganesc cu ei, pe banii mei.


Cam asta e comerciantul roman care vinde anvelope in Romania... iar asta uneori ma face sa comand la emag sau ceva similar sa nu mai am batai de cap...

_________________
Every road is great and never too long when you drive an Alfa Romeo

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4172 posts ]  Go to page Previous 1119 120 121 122 123167 Next

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited