It is currently 01 Feb 2025, 10:51

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1556 posts ]  Go to page Previous 132 33 34 35 3663 Next
Author Message
PostPosted: 22 Aug 2015, 20:55 

Car: 159
L-ai votat pe cioban?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

PostPosted: 22 Aug 2015, 21:03 

vlad159 Quote:
L-ai votat pe cioban?

Ce legătură are, vorbeam despre fotbal?!
Știi vreo echipă din România mai titrata ca Steaua? Dacă da, scrie aici, poate e vreo echipă de succes ... poate vreo desființată sau retrogradată :))

PostPosted: 22 Aug 2015, 21:32 

Car: Vespa
Asta a fost maxima cu echipa fara identitate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Titlurile voastre au fost cumparate in proportie de 90% ... Oierul a facut afaceri , nu facere de bine , nu face nimeni asta in Ro . Cat a castigat bani din vanzari a fost bine , acum o sa va flituiasca cu talent pentru ca la voi tine faza asta sa va aminteasca de palmaresul de carton :)))

PostPosted: 22 Aug 2015, 21:42 

Toata lumea a cumparat titluri, inclusiv dinamo. Asta dupa '90, ca inainte... nu cred ca are rost sa discutam.
Daca cineva isi imagineaza ca martalogul ala de cioban sta la steaua pt ca o iubeste el prea mult, persoana aia are probleme mari. Taranul prost a incasat o gramada de bani de pe urma stelei si a oilor care s-au tot dus la stadion, si acum, cand se pare ca s-a cam terminat smecheria, i se rupe lui maciuca de steaua si de suporterii ei. Singurii bani pe care chiar i-a pierdut au fost aia aruncati pe transferuri de pe dvd uri si pe mana lui mimi stoica si a celorlalte capuse. Atat! In rest, in fiecare an a incasat fara numar. Steaua l-a facut europarlamentar, steaua l-a facut deputat sau ce naiba o fi fost, steaua l-a adus zi de zi la televizor. Fara steaua era doar un cioban prost de care nu a auzit nimeni in afara de rude si de vecini.

PostPosted: 22 Aug 2015, 21:57 

Eu nu țin cu steaua, nici nu sunt vreun suporter al vreunei echipe,simpatizez cu UCV...ca na, de-al locului.
Puțin îmi pasă ce a furat și ce a câștigat ca nu a luat de la mine, cert e ca așa prost cum ziceți voi ca e a făcut din echipa armatei echipa care a dominat fotbalul românesc și după revoluție. Este singura echipă fără schimbări după revoluție, unicul club care își păstrează identitatea, încă.
Dacă poți vorbi o echipă de bine, e doar Steaua, singurul club profesionist și singurul club care si-a permis să aducă profesioniști în conducere cât și în teren.
Da...dacă ne raportăm iar si vorbim prin gândirea lui Sumudica...ne va roade invidia și ciuda și oftica...cum știti și voi ca l-ati văzut când vorbește de Steaua :))

PostPosted: 22 Aug 2015, 22:07 

Car: Vespa
Insisti cu identitatea :lol: .
Care draq sunt profesionistii aia ? Nu exista asa ceva in fotbalul romanesc . Cu exceptia lui Lucescu sr care s-a carat urgent cand a vazut ca nu e loc in fotbalul romanesc de asa ceva . Cred ca faci confuzie de termeni cu "lingai" ...

PostPosted: 22 Aug 2015, 22:15 

Vorbim de echipă, de-a lungul timpului s-au adunat majoritatea numelor mari ale fotbalului românesc, chiar ai azi dacă te uiți la tv, vei vedea ca mai toți antrenorii și jucătorii vor la Steaua, îi excludem pe Alexa, Sumudica, Chiriță și alți frustrați care nu au putut accepta ca echipa care câștiga e cea care investește și nu cea care dorește, ca și la suporteri.

PostPosted: 22 Aug 2015, 22:21 

Care sunt profesionistii aia de la fcsb? Eu nu ii vad. Duckadam e pus acolo la misto, poate il injura lumea pe gigi mai putin. Mie mi-ar fi rusine in locul lui, dar na, banutul...
Sa revenim? Care sunt profesionistii? Argaseala? Mache ala sau Manache dupa ce a fost prins ca o ciocanea in varf. Mimi stoica? Asta da profesionist dovedit definitiv, actualmente retras din activitatea sportiva:)))

PostPosted: 22 Aug 2015, 22:26 

Ahhh, uitasem de virgil. Asta da profesionist, orice club serios din europa si-l doreste pe virgil.
Attachment:
uploadfromtaptalk1440271591924.jpg
uploadfromtaptalk1440271591924.jpg [ 8.01 KiB | Viewed 1456 times ]

PostPosted: 22 Aug 2015, 23:12 

Dupa Danilescu cel mai de succes presedinte/manager de club este Mihai Stoica, detinut sau nu, daca scoate cv-ul intr-o incapere cu toti presedintii de club din tara ramane singur ca ceilalti pleaca de rusine.
Vali? Pai fost tusier, prin conducere la club, ceva prin comisii, na, cu zugraveala.
Duckadam este imaginea clubului, merita, din pacate a avut aceeasi soarta ca Minunea Blonda, cu siguranta facea mult mai mult.

Degeaba incerci sa te inviorezi, tu esti ca in banner-ul ala, cand intra fiara...asa e si Steaua pentru tine :lol:
Cu ce echipa tii, doar de curiozitate ca pe astia ii urasti din suflet :lol:

PostPosted: 22 Aug 2015, 23:13 

Car: Alfa 146 si Alfa 156
Cand furi vreo 200 mil coco de la stat normal ca ciobanul e darnic,daca erau bani munciti de el nu baga in fotbal,sa fim seriosi,acum din ce am citit in ultimi ani a bagat vreo 5 mil si a scos vreo 90 mil coco,pacat de echipa,traieste din amintiri.

PostPosted: 22 Aug 2015, 23:23 

ALFA 156 192HP Quote:
Cand furi vreo 200 mil coco de la stat normal ca ciobanul e darnic,daca erau bani munciti de el nu baga in fotbal,sa fim seriosi,acum din ce am citit in ultimi ani a bagat vreo 5 mil si a scos vreo 90 mil coco,pacat de echipa,traieste din amintiri.
Ai dreptate, anul trecut s-au zbatut la retrogradare si greu au rezistat an de an in prima liga, amintiri cand erau si ei in locuri mai bune...
Alte echipe nu au bagat sau doar ciobanul s-a indurat sa bage 5 si sa scoata 900?
Stii cine sustine echipele in provincie? Asta ca vorbesti de furturi...
Urmaresti Liga 1 sau doar zici asa?

PostPosted: 22 Aug 2015, 23:24 

Pentru mine steaua e fix un morman de kkt. Cu Dinamo tin!

PostPosted: 22 Aug 2015, 23:29 

ALFA 156 192HP Quote:
Din pacate, toate echipele noastre traiesc din amintiri. Si amintirile alea sunt vai mama lor. Oile sunt singurele care se pot lauda cu o amintire adevarata, desi doza de bulan pe care au avut-o a fost majora! Cum zicea si mugurel, un egal pentru care au stat toti jucatorii pe linia portii timp de 90 de minute, dupa ce in meciurile anterioare nu au avut niciun adversar de calibru

PostPosted: 22 Aug 2015, 23:49 

La iasi din ce banui fotbalul e bagat in factura de caldura si apa calda,
In provincie din imozitele fraierilor care platesc,pentru asta s-au inventat niste smecheri care impart banutii,ciobanul a facut invarteli cu pamant luat de la stat si s- a trezit milionar in euro
si ii da mana sa fie darnic,ca nu da de la el,eu nu am vazut un om de afaceri cinstit in fotbal
Ex.Tiriac.....

PostPosted: 23 Aug 2015, 00:03 

vlad159 Quote:
Pentru mine steaua e fix un morman de kkt. Cu Dinamo tin!
Care din ele? Old sau new? :roll2:
Nu zic nimic de Dinamo, suporterii lor sunt cei mai violenti si razbunatori, bine...care au mai ramas ca acolo nu se stie daca mai este Dinamo, iti poti depista doar ca joaca pe acel minunat stadion, altfel e o enigma cine ce face acolo.
vlad159 Quote:
Din pacate, toate echipele noastre traiesc din amintiri. Si amintirile alea sunt vai mama lor. Oile sunt singurele care se pot lauda cu o amintire adevarata, desi doza de bulan pe care au avut-o a fost majora! Cum zicea si mugurel, un egal pentru care au stat toti jucatorii pe linia portii timp de 90 de minute, dupa ce in meciurile anterioare nu au avut niciun adversar de calibru
Amintiri? Echipa a jucat in Europa destul de mult din ce imi aduc aminte, celelalte echipe le-au facut galerie sa aduca puncte sa profite si ei de miez, ma refer la echipa oierului, asta cu sudorul MM.
Pentru Steaua a rata jocurile in cupele europene este greu de imaginat, pentru ca asta fac ei, trag in campionat pentru a juca cu echipe mai bune, celelalte echipe lupta la retrogradare.
Daca era o intamplare acea cupa, adica cea mai mare performanta a tuturor timpurilor, nu castigau supercupa, nu jucau finala in 89, iar in 89 au intalnit una din cele mai bune echipe all-time.
Te inteleg, ca suporter normal ca e fix zero ce au facut, ba chiar au facut rau ca au castigat ca puteai rade mai bine de ei, dar ca privitor de fotbal poti nega doar daca nu iti doresti sa mai auzi de Steaua.
ALFA 156 192HP Quote:
La iasi din ce banui fotbalul e bagat in factura de caldura si apa calda,
In provincie din imozitele fraierilor care platesc,pentru asta s-au inventat niste smecheri care impart banutii,ciobanul a facut invarteli cu pamant luat de la stat si s- a trezit milionar in euro
si ii da mana sa fie darnic,ca nu da de la el,eu nu am vazut un om de afaceri cinstit in fotbal
Ex.Tiriac.....
In provincie e mai complicat decat crezi, ce a facut ciobanul nu ne-a afectat pe noi. Daca vrei iti dau locul meu de parcare de la buc si tu pe al tau de la iasi, probabil vei scoate mai multi bani de pe locul meu, dar pe vecinii nostrii nu ii intereseaza, poate doar eu m-am pacalit. In provincie s-au construit echipe de la 0 din bugetele locale, ma lasi rece cand il acuzi pe unu' care a facut combunatii cu terenuri fata de unii care au privat populatia de confort urban. Asta doar daca esti si tu dinamovist si ai ciuda pe Steaua :lol:
Care stat a facut invarteli, Ponta? :lol:
Tiriac? Cinstit? :lol:

PostPosted: 23 Aug 2015, 00:37 

Nu ai inteles ce am zis ,daca erau bani munciti de cioban era ok toata stima,dar sunt bani furati,si eu sunt forte darnic cu banu altuia,nu cu banu muncit de mine,asta era ideea si nu sunt dinamovist deloc imi pare rau de ei,sunt o adunatura de looseri,eu sunt fan STEAUA nu FCSB.
La palmares sa nu uitam ca in anii 86-89 cine venea in ghencea lua 4,5 goluri,a jucat 3 semifinale si 2 finale nu era la indemana oricui performantele stelei din anii 80.
La fotbal nu ma uit ca nu am timp,dar cand vad ce salarii au si cum se impiedica in minge ma apuca rasul,si imi aduc aminte ca mama prostilor e mereu gravida si mai nou naste tripleti.
Stima.

PostPosted: 23 Aug 2015, 04:50 

... sa mute cineva discutia la "Funny staff".

PostPosted: 23 Aug 2015, 10:15 

yux_mm Quote:
... sa mute cineva discutia la "Funny staff".
de ce, tii cu Rapid? :lol:

PostPosted: 23 Aug 2015, 14:49 

Eu is fan FCMSiD :tongue:

PostPosted: 23 Aug 2015, 17:40 

mugurel Quote:
Haha , galonata ...
Ca si echipa mea de suflet , Dinamo , e un club tinut in carca de poporul sarac si cadorisit cu trofee de Ceausesti . Singura performanta e egalul din 86 transformat in victorie de Duckadam si atat . De la revolutie incoace au fost doar aranjamente si meciuri castigate pe "prietenii" si bineinteles obsesiva lauda cu victoria aia din 86 .
Nici cu Dinamo nu ma mandresc la corectitudine dar noi macar nu avem pretentia de super echipa . Ce ma bucura e ca la capitolul suporteri ne pi..am pe toti , intotdeauna .
E atat de slab campionatul la noi ca imediat ce se califica o echipa in europa isi numai umilinte ... Dar na , in tara avem pretentii de super campioni

L.E. Acum sa vad marea echipa ce mai face dupa ce a ramas fara stadion , fara nume , fara bani si sper fara pile . Oierul nu are bani sa o tina , e clar . Daca mai prinde o vanzare doua de jucatori e bine , dupa aia o sa fie problema .
Tin sa ii amintesc confratelui meu intru suferinta mugurel ca in 86, dupa ce Steaua a castigat finala CCE, Dinamo le-a tras-o de doua ori, in 28 mai si 25 iunie, ca sa le treaca un pic aburii succesului! :roll:
Stelistii adevarati (nu fecesebistii) ar trebui sa aiba senzatii de vertij la auzul numelui lui Marian Damaschin.

L.E. Sa nu mai zic de faptul ca in 83 Dinamo batea campioana europeana en-titre, nu echipe cu nume, dar cu picioarele de carpa, gen Anderlecht.

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 23 Aug 2015, 18:08 

Dinamo, Petrolul, Astra cred ca sunt pe plus la victorii cu Steaua, chiar și după finală din 89 Dinamo a bătut Steaua, din păcate contează doar ce rămâne în urma iar la Dinamo, cu mare părere de rău nu mai e nici praf de șters.

PostPosted: 23 Aug 2015, 19:01 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
lucianm Quote:
L.E. Sa nu mai zic de faptul ca in 83 Dinamo batea campioana europeana en-titre, nu echipe cu nume, dar cu picioarele de carpa, gen Anderlecht.
Anderlecht era o echipa mare atunci, tocmai trecuse de Bayern Muenchen in turul anterior, au pierdut finala UEFA 84 la penalty-uri la Spursii mei si castigatori ai Cupei Cupelor in 85 parca si echipa avea sa dea majoritatea titularilor echipei Belgiei ce termina pe 3 in acelasi an la Cupa Mondiala, fiind batuti doar de doua momente magice ale lui Maradona. Golul ala al lui Scifo din meciul tur e unul din cele mai tari momente solo din fotbal, incredibil jucator. De altfel anul urmator aveau sa spulbere Steaua cu acelasi scor 3-0, 0-1.
Nu e mai putin adevarat ca SV Hamburg era campioana Europei - o echipa care a intors rapid de la 0-3 insa un gol norocos (cred ca Talnar a fost) le-a distrus 'momentum'ul. Ambele cluburi sunt o gluma acum cum e si fotbalul romanesc de altfel, dar in singurii ani in care am contat Steaua a realizat mult mai multe. E singurul club romanesc de care majoritatea fanilor englezi de o varsta cu mine au auzit.

PostPosted: 23 Aug 2015, 20:13 

dand Quote:
E singurul club romanesc de care majoritatea fanilor englezi de o varsta cu mine au auzit.
Daca nu dadea Augustin in bara la meciul cu Liverpool, dupa o cursa eroica, la ei acasa, poate auzeau si de Dinamo.
Dar asa se scrie istoria...
@valerica - daca istoria inseamna doar o finala de CCE castigata... atunci, da, poate ai dreptate. Dar eu cred ca e mai mult de atat. Daca te uiti in istoria anilor 84-90, sa zicem, adica atunci cand Steaua avea cele mai bune rezultate in cupele europene, ai sa vezi ca, in campionatul intern, Dinamo i-a batut de 4 ori, ei au batut de 3 ori si au fost 7 egaluri. Iar in cupa Romaniei, a fost 3-3, daca excludem vestitul meci cu iesitul Stelei de pe teren si acordarea trofeului la masa... rosie. Adica ce vorbim noi aici?
Pentru cei care aveau o varsta peste 10 ani, si isi pot aminti atmosfera de atunci, istoria celor doua meciuri intr-o luna de zile din 86, in care Dinamo i-a batut pe proaspetii campioni, este inestimabila! Mai ales daca ai fost si printre cei 60-70.000 de oameni de pe stadionul 23 August... :clapping:
Din pacate, prezentul ne turteste. :(

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 23 Aug 2015, 23:17 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
lucianm Quote:
Daca nu dadea Augustin in bara la meciul cu Liverpool, dupa o cursa eroica, la ei acasa, poate auzeau si de Dinamo.
Dar asa se scrie istoria...
Nope, Liverpool ar fi avut o misiune mai dificila in retur insa oricum s-ar fi calificat. De fapt vrei sa vezi care era imaginea care ati lasat-o in Anglia?
http://www.lfchistory.net/Images/newspa ... t-1396.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaginea unei echipe se contruieste prin performante repetate si lumea de varsta mea a auzit de Steaua ptr ca era o prezenta permanenta in acetele finale, doua finale de CE si o semifinala in 4 ani. E aproape la nivelul Liverpool din anii 80, nici o alta echipa nu a avut atat de multa constanta in defuncta CCE in anii 80. Au fost aparitii meteorice, HSV, Aston Villa, FC Porto, PSV Eindhoven dar niciuna nu a reusit sa repete performanta anterioara, Steaua a fost o echipa foarte solida si temuta in vremea aia. Asa cum mi-au zis fani Leeds Utd, Spurs sau Arsenal care au trait vremurile respective si urmareau cupele europene chiar si in lipsa echipelor engleze.
Ca Dinamo a castigat cele 2 meciuri 'istorice' probabil nimeni de la Steaua nu ii pasa de Dinamo in luna aia. Nici chiar eu ca fost suporter nu-mi amintesc, un trofeu CCE era si atunci ceva fabulos. Probabil precum nici cei de la Dinamo nu dadeau doi bani pe urmatorul adversar de dupa 3-0-ul cu Hamburg, verifica care a fost rezultatul din campionat si cu cine au jucat imediat dupa HSV :D
La fel cum si Spursii mei se bucurau nespus dupa ce am intors de la 0-2 acasa cu Arsenal si Keane a egalat in min 93. Ambele echipe se bucurau la final, insa unii o faceau ca tocmai castigasera campionatul.
Ca sa dam cezarului ce i se cuvine (si Lucescu-lui), cele 2 infrangeri din 89-90 (0-3 in campionat si 4-6 in Cupa) au durut. Singurele. Mai ales cel 6-4 intrucat toata lumea se astepta ca Steaua sa piarda atunci in tur, insa spre final echipa intrase intr-o oarecare ascensiune. Insa final a fost atat de dezechilibrata, 4-6 e inca un rezultat care a flatat Steaua.
Asta e de mutat oricum la 'Pasionati de fotbal' :D

Post new topic  Reply to topic  [ 1556 posts ]  Go to page Previous 132 33 34 35 3663 Next

All times are UTC+03:00