Mizerie de articol, sabloane de doi pfennigi si marketing jegosel indirect pentru doice calitet. Bine ca-i mai bun astra caravan, golf 3 si passat la mana a 5-a , nu?!?
Da, 500 e un Pandoc recarosat. Cu ocazia asta, sa ma laud cu-al meu
Al meu Pandoc are 7 ani, 63k km, a traversat UE de trei ori. Face mult oras, 3km dimineata, la 0°C, 4 seara, chinuiala de genu' asta.
Cand mai pun eu laba pa el, jar mananca, vede niste viraje si turatii de-i sar mucii. Nu la modul bataie de joc, dar nu e menajata. Intretinere facuta serios de catre... Je.
Singura chestie confirmata la mine, din toate prapastiile enumerate de auto limbi, e aia cu toba finala care rugineste vazand cu ochii.
Am schimbat-o. + cureaua de accesorii, ulei la 7-10 k km, filtre, antigel ( o data), placute fata ( o data). O siguranta la bricheta, parbrizul spart de doua ori, consumabile d'astea
Inca are bateria originala, suspensii OK, totul brici, "a tight ride", nu troncane ni'ca.
Am doar un bec de pozitie care face figuri, il trezesc c-o palma sau la prima groapa. Nu-mi incape mana ca sa-l rezolv, cata vreme nu-i ars...
Nush ce-au facut aia de la revista cu masina aia ( poate reprezentanta i-o muls de bani fara rusine!?
) dar nu-s masini rele.