It is currently 14 Nov 2024, 20:11

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 102 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5
Author Message
PostPosted: 31 May 2015, 09:55 

Car: Alfa Romeo 159 2.0
Cine ma poate ajuta contracost cu o sonda litrometrica indeifernt de motorizare, toate au acelasi cod de original si la diesel si benzina!

PostPosted: 25 Oct 2016, 04:59 

Car: Alfa Romeo 159 2.0
Buna tuturor....revin dupa mult timp pe aici cu o mare nelamurire legata de distributia de la JTS
Treaba este in felul urmator....am achizitionat blocajele pentru axele cu came pe original cu codul 1870859000 care apare in manualul de reparatii din eLearn pentru aceasta motorizare, distributia este pusa cu aceste blocaje si ceas comparator , motorul merge si trage foarte bine dar am impresia ca are un consum de carburant cam ridicat, erori pe tester nu sunt, sondele lambda toate patru sunt noi, filtrele sunt noi, mentionez asta asa pentru ca pana la urma factorii unui consum ridicat sunt mult mai multi....
Cautand solutii in eLearn a aparut si nedumerirea legata de distributie....in eLearn spune ca se scoate capacul numarul 4 de pe axul cu came de la admisie asta insemnand pistonul 3 si capacul 2 de la evacuare asta insemnad pistonul 2 .....eu am pus blocajele dupa inscriptia aflata pe ele respectiv A 2 CIL = cilindrul doi admisie si respectiv S 3 CIL = cilindrul 3 evacuare.....iar cum spuneam. blocajele le-am adus pe original!
Stie cineva unde este greseala daca este cumva una? Am interpretat gresit inscriptia de pe blocaje sau trebuie sa o ignor si sa pun distributia dupa ce spune in eLearn?

Post new topic  Reply to topic  [ 102 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5

All times are UTC+03:00