Asa cum unii dintre voi cunosc deja, de ceva vreme tot cochetez cu participarea in campionatul national de Karting.
In cei 3 ani competitionali la care am luat parte am reusit sa obtin un titlu national in 2011 si doua clasari pe locul 5, la finalul lui 2012 si 2013.
De curand, am vandut materialul de concurs existent, kartul cu care am alergat pana in prezent fiind depasit tehnic inca din ultimele 2 sezoane.
Bugetul pentru achizitia unui kart mai bun este incropit din te miri ce, insa important e ca exista. Problema cea mai mare este insa bugetul pentru participarea la intreg sezonul ce urmeaza.
Asadar, ma simt nevoit sa va cer ajutorul in aceasta privinta. Daca doriti, ma puteti sustine, printr-un gest simplu, intr-una din cele 2 situatii:
- ca persoana fizica, puteti dona cei 2% ce se pot dona din impozitul pe venit
- ca si entitate juridica (societate comerciala), puteti dona o valoare de maxim 20% din impozitul pe profit datorat catre stat, printr-un contract de sponsorizare, practic acea suma de bani nu se va mai duce in contului statului, ci al clubului sportiv.
Stiu ca este o perioada grea si banii sunt putini sau spre deloc, tocmai de aceea, variantele pe care vi le propun nu implica decat redirectionarea unor bani care altfel s-ar duce oricum catre stat.
Nu doresc ca acest lucru sa fie considerat altfel decat este scris, nu doresc sa atrag eu personal acele fonduri, este o pasiune pentru care m-am zbatut si in care am investit mult in acesti ani si la care nu vreau sa renunt, pentru ca simt ca se poate mai mult.
Rog ca cei care au orice nelamurire, intrebare sau pur si simplu doresc sa afle mai multe detalii sau sa stam doar de vorba, sa ma contacteze, pe pm, mail sau chiar telefon.
Va multumesc !
guligeorge@yahoo.com