Bai, Coman, bai baiatule, tu ma bagi in carciuma !
Tu chiar nu vrei sa intelegi ca sunt lucruri diferite ? Sunt concepute de la bun inceput in mod diferit, au target-uri de clienti diferite, n-are absolut niciun sens sa compari o jucarie din asta cu un Patrol, Land Cruiser, G-Klasse, Defender sau mai stiu eu ce off roader din asta serios.
Totul se rezuma la cerere, asta se cere, asta se vinde, nu e ca si cum brusc oamenii nu ar mai fi in stare sa produca si altceva (vezi G-ul 6x6).
E comlet aiurea sa arunci cu noroi intr-un Jeep-ulet din asta, doar fiindca nu e ca fratele lui mai mare Rubicon, e ca si cum te-ai lua de MiTo ca nu e 8C. Una-i una si alta-i alta, poti sa intelegi asta ? Ai tu bani de un off roader potent si n-au astia ce sa-ti ofere, cumva ? Ai idee cam de cate ori e mai scump un G-Klasse decat un GLA ?
Crezi ca mie imi plac GLA-ul sau GLE-ul de la Mercedes ? Nu, dar atata timp cat studiile de piata au aratat ca exista cerere pentru asa ceva, oamenii le-au introdus in gama lor de modele si volumele vanzarilor arata ca au facut bine. Vrei sa faci misto de aia care le cumpara ? N-ai decat, dar n-ar fi fost mai stupid sa vezi un Bucuresti plin de G-uri si ML-uri, in conditiile in care masinile alea nu vad altceva decat asfalt ? Astea sunt nevoile lor, diferite de ale tale, nu e logic sa si conduceti atelaje complet diferite ? Vrei sa iasa toti pe maidan, ca tine ? Poate nu-i intereseaza. A, ca se mai intampla sa mai ramana cu ele pe undeva, bun, se mai intampla si ce, e vreo problema ? Asa cum unii supraevalueaza calitatile masinilor pe care le detin, ies in cate o curba si se infig in cate un copac, tot asa altii raman cu ele suspendate sau impotmolite, care e mai grav ? E vina masinilor ?
Tot dai exemple de masini potente in off road, uite duc si eu lucrurile la extrem si iti spun ca alea pe care le tot lauzi tu sunt niste trompete triste, plasticoase si ieftine pe langa asta de mai jos, are vreun sens ? Pai are cam acelasi sens pe care il au si comparatiile facute de tine.
https://www.youtube.com/watch?v=0MgbtXfyK7A" onclick="window.open(this.href);return false;