Da, masina circula prin salaj, bihor constant si prin cluj , satu-mare aleator . Masina e cumparata cu 4000 euro , mai trebuie inmatriculata. Nu am de investit bani in masina pentru ca reparatiile care au fost necesare le-a achitat vanzatorul. Ca si dotari e ce vroiam eu, ceva mai putina electronica, are CB , senzori parcare spate, oglinzi retractabile, AC manual, geamuri electrice. O sa imi lipseasca foarte mult scaunele incalzite si nimic mai mult Pe viitor vor fi jante pe 17 si cam atat. Am ales alfa pentru ca din toate marcile conduse : VW , HAUDI, CITROEN, DACIA, RENAULT am primit destule dezamagiri incat sa privesc si in curtea altor producatori La brandurile cu nume slab au fost motoare perfect capabile si potente insa aveau interioare zgomotoase, cele cu interior bine izolat aveau motoare proaste si interioare plictisitoare. Intrand pe acest forum am identificat cateva probleme ale masinii, le-am comparat cu problemele altor masini, cu alte sesizari de la forumistii celorlalte branduri si tragand linie am descoperit ca mai degraba schimb un filtru de particule si o volanta decat injectoare, volanta, cutie, caseta directie impreuna cu filtrul de partic. pentru un 2.0 TDI PD
)) sau decat sa suport sunetul si scuturatul unui diesel de 1,5 l lesinat cu consumul identic de pe alfa care o conduc acuma.
Una peste alta, masina e frumoasa, interior exterior, nu sunt mii de alfa in orice oras ai intra in tara astfel incat, decat sa fiu luat la duzina( vezi golf , passat, geta,a4, a6, laguna, megane, c200, e200....s.a.m.d ) prefer la bucata
) Fac lunar cam 3000-3500 km , masina va fi cat se poate de solicitata si pentru asta aveam nevoie si de prezenta , si de siguranta si in special, ce conteaza pentru mine 80% e zambetul cu care urc mereu la volan si satisfactia cu care ma dau jos din masina !
PS.Revin cu poze ceva mai tarziu