Va salut,
In urma cu ceva timp va promiteam ca lucrez la un material after Alfa Fest care sa ne aminteasca tuturor peste ani, ca am petrecut clipe minunate impreuna. Materialul este gata, asa ca am nevoie acum de sustinerea celor care mi-au sustinut proiectul inca de la inceput.
Pack-ul After Fest consta intr-un catalog / album, de 64 + 4 pagini, color, 20 x 20 cm, insotit de un DVD al carui continut costa in cele mai reusite poze de la AlfaFest (cateva sute). Deasemenea in interiorul albumului, la jumatate veti gasi un poster (nedetasabil) de 80 x 20 cm, cu panorama de la aeroport.
In acest post voi dezvolta putin capitolul "Costuri" pentru ca vreau sa fiu transparent.
Am produs 45 DVD-uri, adica 90 lei. (DVD-urile care raman ~10-15 buc le vom trimite catre viitori sponsori)
Brosura costa 41,44 lei + 4,68 (posterul) + 0,5 lei (buton CD), inseamna 46,62 fara TVA, respeciv 57,80 cu TVA. Rotunjim la 58 lei.
Vom avea 39 bucati FIX. Este numar limitat.
Din cele 39 de bucati, vor merge cu titlu GRATUIT (*a se citi pe cheltuiala noastra a tuturor) urmatoarele:
1 bucata Michelin, 1 bucata ItaloParts, 1 bucata Ursus, 1 bucata TopGear, 1 bucata Comandant aeroport, 1 bucata la Traian (fotograful) si 1 bucata va ramane la viitoarea conducere AC pentru a o folosi ca prezentare la intalnirile cu viitorii sponsori.
Cu exceptia lui Traian si a dl-ui Comandant carora le trimitem in semn de multumire, pentru ceilalti le trimitem atat ca multumire, si deasemenea cu o calduroasa invitatie sa ne fie alaturi si anul viitor.
Asadar, 39 buc x 58 lei = 2.262 lei.
39 buc - 7 buc (gratis) = 32 bucati.
2.262 : 32 = 71 lei / bucata. (deasemenea am mai comandat un calendar 20 x 20 cm, pentru pus pe birou pentru tot anul 2015 *e o singura pag)
Asadar, pretul final pentru fiecare pachet After Fest este de
75 lei.
*daca este cineva care nu a inteles calculele le clarific prin PM.
Atasez aici factura de DVD-uri, pe cea de la print o voi atasa imediat ce mi se v-a emite.
(Ca sa nu apara discutii inutile, facturile sunt emise pe firma mea, ca sa nu complicam lucrurile. Nu imi iese mie nimic, eu nu sunt platitor TVA deci nu mi-l deduc, si nici nu platesc impozit 16% ci 3% pentru ca sunt institutie de invatamant autorizata)
-----
VA ROG CEI CARE DORITI SA COMANDATI ACEST PACHET SA VA INSCRIETI AICI. EU VOI CONFIRMA PLATILE APROAPE ZILNIC AICI.
Plata se va face in contul:
RO86INGB0000999901195276 - deschis la ING
PICIORUS ALEXANDRU EDUARD
CNP 1880702151661
daca ati facut plata nu strica un mail scurt pe adresa mea:
office@cursuricalificare.com
Pentru cei care nu sunteti din Bucuresti, pe mail va rog sa-mi trimiteti si adresa voastra. Va voi trimite albumele prin FAN Curier (caz in care va mai costa 15-18 lei transportul)
Pentru cei din Bucuresti, livrez la intalniri sau se pot ridica de la mine de la sediu incepand cu 15 septembrie. Detalii si harta aici:
http://www.cursuricalificare.com/contact.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Pentru alte detalii ma gasiti si pe telefon 0746 - 121 - 465