Baieti ... Nu a fost de nota 10 , suntem constienti de asta si va datoram scuze . Va rog doar sa ne credeti ca ne-am chinuit cat am putut de mult sa fie un Fest pe gustul tuturor . E clar ca nu am reusit asta si ne asteptam si la cateva probleme . Au fost destule si imi pare reu ca le-am provocat neplaceri acelora dintre voi care nu au primit ce se asteptau . Unele probleme au fost din vina noastra , pe altele nu le-am putut prevedea si nici controla . Multumita voua , aceiasi alfisti cu inima mare , a iesit totusi un Fest frumos si sigur va veti aminti cu placere de el . Marea voastra majoritate , sper eu ...
Va rog sa nu uitati sa completati pagina din brosura ( cea legata de feedback ) , va asigur ca vom privi orice punct de vedere cu foarte mare seriozitate si chiar daca unii ne veti certa , asta ne va ajuta sa evoluam calitativ la urmatoarele editii . Pana acum am doua exemplare , de la
lucianm si de la
darius2011 . Asteptam cat mai multe , asteptam propunerile voastre de asemenea si orice ajutor in organizarea urmatorului Fest va fi binevenit . Niciodata nu suntem destui cat sa ne gandim si sa rezolvam tot ce poate sa apara pe parcursul unui asemenea eveniment . Am avut ieri o placuta surpriza din partea lui
Speedy91 , care mi-a dat ideea concursului cu intrebari si mi-am dat seama ca sunt chestiuni la care pur si simplu nu ne-am gandit , oricat de simple ar parea . Imi pare rau ca nu am pregatit asa ceva pentru prima seara , cred ca ar fi fost mai bine . Trebuie sa recunoasteti ca a fost un moment care a destins atmosfera si care ne-a tinut impreuna in acelasi perimetru pe toti . La partea asta trebuie sa lucram , sa nu mai stam pe grupulete ( asta nu mi-a placut nici mie la primul Fest la care am fost si sigur toti am patit asta la prima participare ) .
Eu zic ca avem trei motive pentru care venim la Fest ;
1. Sa ne cunoastem
2. Sa ne cunoastem mai bine
3. Sa revedem prieteni vechi .
Ar fi frumos sa vina toata lumea pentru nr.3 ( in cele mai multe cazuri ) dar stiu ca mereu vor fi noi participanti care , din pacate , primesc dusul asta rece . Tine si de ei sa se implice si sa se faca placuti dar noi astia mai "incercati" ar trebui sa le dam o mana mai generoasa de ajutor .
Pe langa poze si aprecieri ( va asigur ca suntem super fericiti cand auzim ca v-a placut ) vor urma tot felul de discutii in urmatoarea perioada , discutii care sper sa duca la ceva bun pentru noi toti . Iarasi va rugam sa va aruncati un ochi pe brosura , acolo e trasat in linii mari , planul nostru de viitor si depinde in primul rand de voi daca il ducem la bun sfarsit sa moare in fasa . Speram ca si voi va doriti sa imbunatatim tot ce acum nu a mers cum trebuie...
Am reusit in sfarsit sa aducem sponsori ( nume mari , dupa mine ) asa cum evenimentul asta merita , am avut concursuri cu premii si cel mai important e ca si reprezentantii lor , participanti la Fest , s-au simtit bine alaturi de noi . Probabil nu vor intra pe forum sa citeasca dar le sunt super recunoscator ca au acceptat sa intre in aceasta hora si sper ca am respectat si ca vom respecta in continuare cele stabilite cu ei . Ca sa imi fac o idee despre cum e perceput din afara clubului Festul nostru , o sa vad ce au mai comentat baietii de pe forumul Volvo
)) . Chiar mi-au mers la inima aprecierile lor chiar daca doi trei au incercat sa arunce putin noroi in munca noastra .
Inca mi se face pielea de gaina cand imi amintesc cati alfisti am reusit sa adunam in acelasi loc si va multumesc mult mult de tot ca ati avut incredere in noi astia care v-am adus impreuna pentru 3 zile .
Love you guys .
Va pupa si Chester
Si ca sa o zic p-a dreapta , le multumesc celorlalti organizatori , Ege , George , Piciorus si Ness ca m-au suportat , ca au pierdut zile si nopti pentru evenimentul asta si ca au facut ca lucrurile sa se miste . Mare RESPECT
L.E ...Pe tabelul cu timpii , pe mine ma gasiti cu numarul 34 jos pe rosu sau , mai simplu , acolo unde scrie " greseala peste tot"
))))))))))))) . Mare bou mai sunt