Am zis sa nu postez aseara ca na, poate e mai bine la rece.
Asadar, eu legat de acest subiect am spus urmatoarele lucruri :
ionutp Quote:
In mod fair-play ar fi trebuit sa fie toti participantii la Fest inclusi automat in acest concurs, cu sau fara acest topic, poate totusi se recurge la aceasta masura.
ionutp Quote:
Nu sariti ca arsi, mi-am spus doar o parere, cum consideram eu ca e fair-play. Se distrug alte topicuri unde niciun moderator nu face nimic si aici spunand o parere civilizata e topic facut varza ?
Oki, ca nu schimba regulile in timpul jocului am inteles, ceea ce e normal. Acest concurs putea fi folosit si pentru a atrage cat mai multi participanti la Fest, poate nu e asa o tragedie sa ii primim pe toti, insa voi stiti asta mai bine. Ca de altfel tot programul si surprizele puteau fi folosite la atragere de participanti, dar de unde sa le stii ?
@littlefoot - iti inteleg pe deplin entuziasmul, insa acum inteleg tratamentul aplicat pe topicul de intalniri.
ionutp Quote:
@littlefoot, bem o bere la Fest si îți explic.
Rog mult un moderator de a mă scoate din concurs.
Multumesc.
Mi-am spus parerea despre fair-play legat de participarea tuturor. Nu a fost posibil, ca na, asa v-ati inteles cu sponsorii, ok..asta e. In al 2-lea post am spus ca daca stiam un program si folosind si acest concurs poate am fi atras si mai multi participanti( nu ca numarul lor ar fi mic sau mare, putem spune, dupa parerea mea, ca pare mai mare decat anii trecuti ). In remarca catre littlefoot nu era nimic rautacios, in topicul cu intalnirea nu intelegeam deloc ce aveau cu el, si asta am si spus, acum am inteles, entuziasmul lui l-am avut/cateodata il am si eu. Care e tragedia in ce am spus de a sarit si el in sus ? De unde si pana unde am criticat munca voastra ? De unde si pana unde sa fiu eu nemultumit de organizarea acestui Fest ? De unde si pana unde sa critic pe cineva, ceva, orice legat de Fest ? De unde si pana unde sa-mi catalogati postarile ca fiind rabufniri ?! Au fost simple posturi. Iar daca vreau sa ies din concurs, de ce nu ar putea automat sa intre cel de pe locul 11 ? Timp de alegeri mai este, etc..insa, ok, pare complicat sa ies. Alexege, de unde si pana unde toate cele scrise in postul tau ? poate mi-l explici cand ne vedem ca nu am inteles unele lucruri, georgeg, de unde si pana unde faza cu aruncatul cu pietre, fara cu tiganul, toate astea ? Ati ramas cu sechele de la Festurile trecute si acum orice remarca pare rautaciosa ? Care-i treaba ? De unde toate ? Ce aveti ??
Sincer, ati fost deplasati in reply-uri, asta sa fiu gentleman. Nu am incercat sub nicio forma sa fiu acid sau deplasat, sau sa deteriorez in vreun fel tot ce faceti pentru Fest, nu am ajutat cu nimic in organizarea acestui Fest, cum as putea sa critic ceva ?!