It is currently 10 Feb 2025, 17:51

All times are UTC+03:00

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 90 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
PostPosted: 13 Feb 2014, 22:50 

Car: alfa156 gta
Thanks, No phones stolen, watches, jewelery, cameras, flatscreen, garage equipment, tools, vacuumcleaner, Karcher, cheese :blink: and more, it is here not easy to get the videos from the fuelstations(privacy) and quality is bad.
We can see on video my car, but we can not see if it has licenseplates.From the car what my car follows, we can only see that it has xenon.

PostPosted: 14 Feb 2014, 10:25 

Car: o cisterna
Meanwhile, relax and smoke some mushrooms. Or is not the "Dutch Style"?

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

PostPosted: 14 Feb 2014, 11:09 

Car: Alfa 33 16v QV P4
Shrooms se mananca :lol:

PostPosted: 14 Feb 2014, 12:14 

Car: 156 GTA
yummmm :dance:

The 5 stages of buying petrol.

PostPosted: 14 Feb 2014, 12:20 

Car: 159 2,4/Giulietta TB
Andrei.P Quote:
Shrooms se mananca :lol:
Da' merg perfect si baute cu vodka

PostPosted: 14 Feb 2014, 12:38 

madkat Quote:
Serios acum - ce-ati zice sa inchidem acest topic ridicol?
fara a relua motivele, discutiile sunt intr-adevar auirea.
Pe de alta parte problema ramane si ar fi un succes daca pe calea asta ar fi recuperata masina .

PostPosted: 14 Feb 2014, 14:41 

Car: GTV
Hai sa il mai luam la misto pe asta, nu inchideti inca.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 14 Feb 2014, 14:45 

Car: 156GTA/Giulia QV
hai ma, nu e fun. ce ai face tu daca ti-ar fura masina?

------------------------------

Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…

PostPosted: 14 Feb 2014, 14:48 

Nu m-as duce la bulgari sa le zic ca mi-au furat-o hotii folosind "bulgarian style". Asta mi-e problema, dispretul cu care a venit aici cu "romanian style".

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 14 Feb 2014, 15:17 

Car: 156
ba tata, fara sa ne umflam in pene, astia santem noi afara, cu genul asta de treburi se ocupa multi compatrioti, bineinteles nu toti, dar raul iese primul in fata.

asta e adevaru si chiar daca inchidem noi topicu' lu peste prajit tot aia e realitatea, le e frica de romani si altii asemenea.

m a secat oricum faza cu romanian style , a fost de kkt si a trebuit sa i fac prosti, ca sa ma simt io bine insa au dreptate.

nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....

Go further! AlfaClub.ro is about support!

PostPosted: 14 Feb 2014, 15:31 

Pai si atunci stai si ii inghiti nesimtirile cu romanian style? Nu! Daca nu s-a sters mizeria de la inceput, continuam prin a-l lua la misto, ca altceva nu avem ce sa ii facem. Nu ma apuc sa il injur pe om. Avand in vedere modul cum s-a comportat aici nu dau doi bani pe el si nu imi pasa cat de putin ca si-a pierdut masina. Daca mie imi fura astia masina aici in Olanda, daca intru pe forumul lor nu incep sa dau din gura ca in Romania nu mi-au furat-o si la ei e politia de cacat si mi-au furat-o.

Adica degeaba are el pasaport de olandez pentru ca s-a comportat sub nivelul nostru. Chestia cu astia suntem noi e prima greseala pe care o faci, pentru ca accepti un adevar din care tu poate nu faci parte. Iar mie daca imi spune cineva ca sunt roman ca pastrez plasele de la cumparaturi, o sa rad, ca asa e. Insa cand imi zice ca sunt roman ca sunt un hot, o sa il dau naibii.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 14 Feb 2014, 15:33 

tudyniuz Quote:
Nu m-as duce la bulgari sa le zic ca mi-au furat-o hotii folosind "bulgarian style". Asta mi-e problema, dispretul cu care a venit aici cu "romanian style".

Eu cred ca nu e chiar asa. Esti prea sensibil.
Stiu ca omul a primit explicatia asta de la politie. E drept ca ar trebui filtrate vorbele inainte sa fie aruncate, dar asta tine de fiecare si avem destule exemple in jurul nostru.
Mai mult, parerea mea este ca omul este foarte tanar si poate putin visator.

PostPosted: 14 Feb 2014, 15:45 

Car: Alfa 147 1,6 16v
Tudyniuz, ai dreptate in ceea ce spui dar cred ca cel mai bine era ca, Asociatia folosind insemnele sale (sau un PR al Asociatiei) sa publice un reply la anuntul omului in care sa i-se aduca la cunostinta ca pe acest forum nu se admit asemenea limbaje si jigniri si deasemenea ca acest forum asteapta scuze din partea lui. Daca nu, topicul acestuia va fi sters in urmatoarele zile fara a beneficia de ajutorul membrilor forumului. Era simplu si muuult mai elegant decat caterinca si mistoul de pana acum.
P.S. Restul parerilor nostre despre olandezi sau parerea olandezilor despre romani va fi un subiect infinit si adevarul va fi tot timpul undeva la mijloc.

Ex. Alfa 147, 1.6, 16v

PostPosted: 14 Feb 2014, 15:46 

@tudi

stai lin ca nu schimbam noi doi sau noi 30 situatia tiganilor cu acte de romania care fura si dau in cap.
ne baga ei pe toti in aceiasi oala dar incet incet realizeaza ca cei care le intra in case au culoarea Alb40.

@82sas

eu nu consider ca ne a jignit cu ceva

PostPosted: 14 Feb 2014, 16:23 

Car: Vespa
tm08alt Quote:
Om , hoasca cica are 80 de ani ... Cat de tanar sa fie asta ?

PostPosted: 14 Feb 2014, 16:28 

mugurel Quote:
tm08alt Quote:
Om , hoasca cica are 80 de ani ... Cat de tanar sa fie asta ?
Ai dreptate. Citisem grandmother in loc de mother.
Oricum imi mentin parerea iar faptul ca nici macar "experienta de viata" nu l-a invata sa se poarte, sa zicem cuviincios, e si mai regretabil.

PostPosted: 15 Feb 2014, 03:53 

tudyniuz Quote:
Pai si atunci stai si ii inghiti nesimtirile cu romanian style? Nu! Daca nu s-a sters mizeria de la inceput, continuam prin a-l lua la misto, ca altceva nu avem ce sa ii facem. Nu ma apuc sa il injur pe om. Avand in vedere modul cum s-a comportat aici nu dau doi bani pe el si nu imi pasa cat de putin ca si-a pierdut masina. Daca mie imi fura astia masina aici in Olanda, daca intru pe forumul lor nu incep sa dau din gura ca in Romania nu mi-au furat-o si la ei e politia de cacat si mi-au furat-o.

Adica degeaba are el pasaport de olandez pentru ca s-a comportat sub nivelul nostru. Chestia cu astia suntem noi e prima greseala pe care o faci, pentru ca accepti un adevar din care tu poate nu faci parte. Iar mie daca imi spune cineva ca sunt roman ca pastrez plasele de la cumparaturi, o sa rad, ca asa e. Insa cand imi zice ca sunt roman ca sunt un hot, o sa il dau naibii.
In primul rand, nu ti-a spus tie personal ca esti hot. In al doilea rand, romanii sunt cam cei mai mari hoti de prin Europa. Si ar fi bine daca ar fi doar asta. Excelam si la multe alte domenii in sensul asta. Cel caruia i s-a furat masina este un simplu om. Omul simplu in general este caracterizat de mediocritate si superficialitate. Pentru ei, in cea mai mare parte, noi suntem niste unii de prin zona estica a Europei care furam si dam in cap. De ce? Pentru ca asta este cel mai usor de vazut. Cand faci toate astea, iesi in evidenta. Nu te va lauda nimeni dincolo ca arunci pachetul gol de tigari la cosul de gunoi si nu pe strada.
Nu sunt foarte activ pe acest forum dar il urmaresc cu regularitate. Din pacate, bataia de joc si luatul in derizoriu sunt manifestari devenite normale si foarte tolerate.

PS: Edgar, the chance to find your car is minimum to zero. And I'm really hoping that I'm wrong with this.

PostPosted: 15 Feb 2014, 13:42 

Pai stai putin, tiganul asta intra pe forum romanesc sa ne spuna ca i s-a furat masina. Si ce sa ii facem noi pana la urma? Sau a venit doar sa ne spuna ca a fost furata folosind "romanian style", adica sa bata un apropo ca un roman i-a furat-o. Pai mai da-l undeva in cazul asta, e si nesimtit si prost. Prost e pentru ca nu a ajuns inca la un stadiu la care sa realizeze ca fiecare e diferit si catalogarea unei categorii spre un anumit stereotip e gandire primitiva.

Voi va plangeti toti ca suntem vazuti drept hoti peste tot, dar si cand vine cate un amarat de genul astuia, va faceti mielusei in loc sa ii explicati ca nu e totul asa, si ca sunt si romani cinstiti, ca avem si noi o comunitate de alfisti care se ajuta si etc.

Dar nu, concluzia topicului pana la urma e ca romanii hoti, care de altfel sunt cei mai mari din Europa, i-au furat astuia masina. Bine, noi toti suntem hoti, deci ne stim intre noi, el poate se astepta sa cautam in baza de date cine a furat masina lui, sa ii spunem: A furat-o Costel ala de la Craiova, el a luat-o, e la dezmembrari acum. Si apoi spargem toti seminte mai departe.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 15 Feb 2014, 15:01 

Ei, se pare ca la noi conditia de alfist e peste conditia de roman, nationalist.
Ma intreb daca a postat si pe forumurile din Rusia, Ucraina... aia iau atitudine!

PostPosted: 15 Feb 2014, 15:31 

daca i prinde si sant rromani, cum facem?

PostPosted: 15 Feb 2014, 15:49 

Car: Vespa
Mama , o sa ne cacam pe noi daca sunt romani ... Ce sa iti spun , e prima data cand auzim ca ai nostri fura in draci afara . Oricum strainilor nu ai cum sa le bagi in cap ca nu suntem o natie de vampiri , hoti , violatori si tigani ...

PostPosted: 15 Feb 2014, 15:54 

eu ziceam ca am putea fi putin mai rezervati avand in vedere ce prototipuri exportam, bineinteles ca noi nu avem nici o vina, cei de aici, dar nici cei pradati nu au.

e chiar dureros sa te trezesti fara GT(A) a doua zi si e posibil sa incepi sa iei mamicile bulgarilor /romanilor sau altor natii la rand cand patesti necazul.

PostPosted: 15 Feb 2014, 22:34 

tudyniuz Quote:
Pai stai putin, tiganul asta intra pe forum romanesc sa ne spuna ca i s-a furat masina. Si ce sa ii facem noi pana la urma? Sau a venit doar sa ne spuna ca a fost furata folosind "romanian style", adica sa bata un apropo ca un roman i-a furat-o. Pai mai da-l undeva in cazul asta, e si nesimtit si prost. Prost e pentru ca nu a ajuns inca la un stadiu la care sa realizeze ca fiecare e diferit si catalogarea unei categorii spre un anumit stereotip e gandire primitiva.

Voi va plangeti toti ca suntem vazuti drept hoti peste tot, dar si cand vine cate un amarat de genul astuia, va faceti mielusei in loc sa ii explicati ca nu e totul asa, si ca sunt si romani cinstiti, ca avem si noi o comunitate de alfisti care se ajuta si etc.

Dar nu, concluzia topicului pana la urma e ca romanii hoti, care de altfel sunt cei mai mari din Europa, i-au furat astuia masina. Bine, noi toti suntem hoti, deci ne stim intre noi, el poate se astepta sa cautam in baza de date cine a furat masina lui, sa ii spunem: A furat-o Costel ala de la Craiova, el a luat-o, e la dezmembrari acum. Si apoi spargem toti seminte mai departe.
Gresesti enorm. Nu bate un apropos ci spune cu subiect si predicat. Asta este credinta lui judecand dupa anumite detalii. Nu stam sa judecam superficialitatea omului ca stim cu totii ca asta face parte din rutina zilnica a majoritatii de pe dincolo, Dar nici nu poti sa-i judeci. N-a venit pe acest forum ca la niste hoti, fi tu sigur de asta.
Nu e nimeni mielusel. Pur si simplu unii reusesc sa ramana calmi si sa vada lucrurile si dincolo de niste bucati de text aruncate pe un forum.
Concluzia topicului este una singura: masina aia nu mai este si este putin probabil sa mai fie gasita. Restul sunt doar opinii pe langa subiect.

PostPosted: 16 Feb 2014, 00:04 

Car: o cisterna
antonelcodreanu Quote:
Ma intreb daca a postat si pe forumurile din Rusia, Ucraina...
Bineinteles ca nu, asta pana nu i-o spune cineva ca se cheama stil rusesc.
Si apropo de stilul asta, ca tot a aruncat un nebun o piatra-n lac... acum vreo 12 ani am auzit eu pentru prima data de modalitatea asta de a fura o masina, intrand in casa noaptea pentru a sustrage cheile masinii. Eram in Dublin, iar hotii erau de-ai lor get beget. Niciodata nu mi-a trecut prin cap sa numesc operatiunea asta furt in stil irlandez. Tipul asta intra pe un forum romanesc pentru ca asa a auzit el ca se cheama manevra si isi inchipuie ca noi trebuie sa stim ceva... Patetic!
Imi argumentasem un raspuns stufos in care sa-i explic omului ca multi romani muncesc, studiaza, calatoresc in deplina legalitate in Europa de Vest, sunt mai civilizati si mai responsabili decat bastinasii, si mai toti acesti romani s-au saturat sa fie clasificati ca si potentiali infractori, sau in cel mai bun caz europeni de mana a doua. Doar ca pe astia ca el e mai bine sa-i ignori pur si simplu.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

PostPosted: 16 Feb 2014, 00:54 

Car: Giulia Q4 280.
Nu are legatura cu esenta topicului,dar nu ma pot abtine,cum sa conduca o bunicuta de 80 de ani un 3.2v6,cred ca era pasionata maxim de masini,pana la urma pentru ce ii trebuia atat de multa putere? :shock: sunt foarte curios cum de si-a dorit/cumparat masina asta!

**Alfa Romeo 159SW, 1.8mpi
Ex:
Alfa Romeo 159SW,TBI TI
Alfa Romeo Gt Blackline
Alfa 156 sw,1.9jtd,115cp
Alfa Romeo Brera, 2.4jtdm, 210cp +
Alfa 159 SW, 2.4jtdm, 210cp
Alfa 156,1.9jtdm,150cp+
Alfa Giullieta 2.0jtdm
Alfa 159sw,1.9jtdm,150cp
Alfa Crosswagon,Q4
Alfa 147 selespeed,2.0TS,150cp
Alfa 156sw,1.9-115cp
Alfa 166,2.4jtd-136cp
Alfa 156,2.0ts-150cp
Alfa 147,1.6ts-120cp

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 90 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC+03:00