probabil ca cineva o sa rada dar baia mea la 1,9jtd 16v este lipita cu poxipol de 2 ani.
la inlocuirea ambreiajului, a fost folosit un popic asezat exact in decupatura baii unde e traseul tevii de evacuare , acolo baia e extrem de subtire (cam 1mm).
acel popic nefiind adecvat a fisurat baia pe o lungime de 5cm.
multumit eu si bucuros nevoie mare, deh aveam ambreiaj misto, observ ca incep sa las dara de ulei, nu mare, exact cat trebuie sa te faci de kko la supermaket in parcare.
baietii de la service au zis ca nu e de la ei, ca masina mea e un gunoi si ca avea buba dinainte, zic ok, pentru ca mi s prieteni si chiar am nevoie de ei , nu am insistat, am plecat acasa.
acasa, dat evacuarea deoparte, catalizator, dat drumul la ulei , lasat 2 zile sa se scurga, spalat fisura, polizat putin, lipit cu poxipol, lasat sa se usuce bine 12 ore.
masina nu mai curge si totul e excelent de atunci, fisura este totusi la nivelul superior al uleiului din baie , deci e undeva sus, nu implica vre un risc daca cedeaza lipitura vreodata, pierderea de ulei fiind una mica.
acum vine faza misto, trec intr o zi pe la baieti, salut, salut, ce faceti baieti , mai gauriti bai de jtd uri? bai o liniste, se auzea clicketul de la cheie, nu tu o injuratura, nu tu nimic.
ma ia seful de service deoparte, tocmai gaurisera la un doblo cutia cu acel popic, se vedea arborele, si au cerut mii de scuze, vroiau sa le aduc masina desi stiau si ei cam cata munca e sa dai baia jos la un Q4, trebuie date jos diferentiale, cardan etc.
le am spus ca am rezolvat o si daca vreodata vor aparea probleme voi apela la ei , manopera si baia fiind pe cheltuiala lor, eu sincer nu cred ca vor aparea aceste probleme...
_________________ Alfa Romeo Crosswagon
nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....
Go further! AlfaClub.ro is about support!
|