D-le High Octane nu, nu trebuie sa fii anuntat cand ti s-a mutat postul. Cu ce-o fi mai cu mot asta decat cel de acum 2 ani incat sa merite un topic separat ?
High Octane Quote:
Ma vad nevoit sa schimb toba, a lovit-o sotia de o bordura. Nu as mai lua toba stock, nu garantez ca n-o loveste din nou, as vrea ceva mai low profile, ovala, inox, care sa nu se mai vada sub spoiler. Am gasit o sumedenie de modele, la preturi acceptabile, la majoritatea se specifica "universala" adica se potriveste pe orice masina.
Pot sa iau cu incredere orice toba? Am un om care sudeaza inox, mi-a zis sa-mi iau toba ca o potriveste el dedesubt.
Ce diametru are galeria la intrare in finala stock? Sa stiu sa iau cu diametru identic.
De asemenea, nu prea vreau sa fie galagioasa, vad ca la unele se specifica "cu silencer" la altele nu, care e diferenta?
Niste sfaturi ar fi binevenite, mai ales de la oameni care si-au schimbat deja finala stock.
Multumesc. Cu stima!
Succes la cautari in continuare, in 2014 tot aici iti vei gasi urmatorul mesaj pe tema asta, eventual daca spui ca nu mai ai nevoie de ajutor poti sa impartasesti cu noi rezultatul.
Sunt curios si eu cum arata toba aia care nu e stock, nici sport, nici aftermarket, e indestructibila si invizibila si mai e si decenta cu toate astea !