It is currently 10 Apr 2025, 04:45

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03 Apr 2007, 10:25 

da :lol: m-am gandit si io sa nu o mai spal... sa stii ca si eu am problema cu ciupiturile, dar e normal daca sar pietre de la masinile din fata sa fie ciupita vopseaua, asta e... suntem in romania.... nu m-ar mira sa ma loveasca ditamai bolovanul....

Post subject:
PostPosted: 03 Apr 2007, 11:11 

mda... am auzit ca aveau ceva probleme la tabla pana in 2000, posibil sa fie asta, dar daca asta e cauza... tot nu stiu cum se poate rezolva :( ca sincer... mi-e cam peste mana sa schimb pragurile... si cum am in plan sa o fac rosie, parca nu ma prea tenteaza sa o fac stiind ca-mi da rugina pe acolo... mai bine raman cu praguri negre si le vopsesc din cand in cand

Post subject:
PostPosted: 03 Apr 2007, 11:43 

mani, personal nu cred ca pragurile sunt afectate atat de rau.
Cum a precizat si madkat, trebuie lucrat cu simt de raspundere.
Dai aripile jos, cureti bine si pe langa suprafata afectata, dat grund cel putin doua straturi, la fel si solutie anticorosiva/teroson ( se gasec in comert o gramada de "smacuri") dupa care aplici doua straturi de vopsea.

succes

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 03 Apr 2007, 12:56 

no... pai cu prima ocazie o s-o rezolv... o mai vopsesc o data... ce sa fac... ma duc si stau langa ei... o sa incerc, sa vad cum iese...d-apai nu stiu cand oi reusi... multam fain

Post subject:
PostPosted: 03 Apr 2007, 13:29 

Pentru putin.
Sincer imi pare rau ca trebuie sa platesti niste bani in plus pentru ca cei de la service nu si-au facut treaba corect. O asemenea operatiune dureaza cateva zile, deoarece grundul se usuca in 24h, iar "smacul" anticorosiv ..... nu prea stiu .... una peste alta .... cam patru-cinci zile cu tot cu vopsit.

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 03 Apr 2007, 21:30 

acum am cititit si eu.Silviu are dreptate.Intamplator stiu ce inseamna masina vopsita cum trebuie cap coada cat si masina vopsita prost.Am avut o nova care am investit bani si suflet in ea, care a fost vopsita bine...si si acum dupa 2 ani nu prezinta decat niste mici puncte de rugina specifice oricarei dacii.Papucul lui taica-miu a fost vopsit prost drept urmare rugina a atacat sever masina....Cazul tau e unul nefericit....
Sper sa o rezolvi...

"It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt...so I Am so Clever That Sometimes I Don't Understand a Single Word of What I Am Saying"

Post new topic  Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+03:00