Hai ca mi-ati placut !
Ca sa nu mai fie dubii: DA, E O MASINA UNEI DOMNISOARE ( EU = Irina !!! )
Cred ca masina e "sportiva", fara sa fie neaparat si masculin-agresiva, ci zvelta, agila, puternica, deosebita. oricum sunt singurele jante care le-as fi pus pe masina (am cautat cam un an un model care sa fie exact asa cum imi doream, si acum ca le-am gasit, sunt convinsa ca nu sunt alegerea potrivita ...PENTRU MINE! - ca fiecare are gustul lui...).
Referitor la culoarea etrierilor....stiu ca nu pot sa impac si capra si pe Madkat asa ca nici n-o sa incerc
Cu alte cuvinte, si aici gusturile fiecaruia isi spun cuvantul, asa ca, vorba latinului, gusturile nu se discuta ! (Multumesc de sprijin, Mox!
) Dar poate o sa ies mai des din garajul unde se duce munca asidua de reabilitare a GTV-ului, si la care particip in calitate de ucenic-mecanic, o sa mai intru prin bucatarie, poate o sa-mi dau seama asa ce legatura vazut Madkat intre albatsru si cratite....probabil stie el mai bine, din experienta...
!
@Marius: sa stii ca s-ar putea sa dau curs ivitatiei, dar dupa ca iau salarul, sa fac un plin baban de benzina sa pot sa ma infig in pedala de acceleratie fara frica
@Twin Twin: multumesc de apreciere, cred ca tu ai explicat cel mai bine esenta postului meu...iubire intre fete !