Din septembrie a intrat in posesia mea o Alfa Romeo 159 motorizare 1.9 JTDM de 16v visinie , cu interior de piele neagra si consola centrala din aluminiu.
Modelul mi-a placut de cand a aparut (imi place Alfa Romeo de mai de mult, dar nu am curajul sa ma consider pasionat).
Masina am ales-o cu sufletul; este a doua masina in familie dupa un Mitsubishi Outlander (deci nu aveam nevoie de masina mare sau diesel sau mai stiu eu ce). Pur si simplu imi place foarte mult desi nu e chiar o masina nepractica; totusi am observat ca nu am unde sa pun o sticla de 0,5 litri in masina asta
. In plus, senzatia la volan este peste orice am consdus pana acum (cu exceptia unui A8 4.2D care recunosc ca mi-a placut un pic mai mult).
Pe scurt, ne intelegem de minune: desi am vrut o masina un pic mai sport (Outlanderul e cam vaporas), Alfitza(da, o alint), nu stiu de ce, ma calmeaza si nu ma impinge sa o calc asa ca 95% sunt doar cruising (inca nu am ajuns cu ea la munte
).
In sfarsit, pana acum, toate bune: este fix ceea ce imi doream si sper sa ramanem mult timp impreuna.
Initial vanzatorul o vindea cu jante de 18 (modelul cu gauri), dar nu mi-a placut cum se simte masina cu ele si m-am gandit ca pe drumurile noastre chinui masina degeaba. In plus deja era cineva care si le dorea mult mai mult decat mine si am decis sa raman la jantele de 16 (spitele sunt boala mea).
Gata cu vorba, vin si cu pozele, dar mi-e putin rusine ca nu am unele care sa o arate cat de frumoasa este (parerea mea, dar cred ca fiecare posesor de Alfa crede asta despre masina lui). Acum i-am si scos jantele spitate si le-am pus pe unele cu gauri tot de 16 (modelul mai des intalnit). La primavara, dupa ce le vopsesc, le pun la loc pe masina si fac cumva sa ii trag niste poze asa cum merita.