condamnarea comunismului de catre cine ? de catre un fost comunist ? Basescu nu asta e ?
si nu ca a fost doar comunist dar s-a mutat de colo colo cat sa ii fie lui bine asltfel nu vad cum ar fi trecut cu functii importante in ministere si chiar ministru prin mai toate guvernele de dupa revolutie indiferent ca a fost de partea lui Iliescu , Roman , Stolojan sau Ciorbea .... Ce fel de om e asta ?
zici de lustratie ... vi se pare mai ok sa pui la zid niste oameni , in multe cazuri profesionisti adevarati , doar pentru ca au trait si profesat inainte de 89 , dar e mai misto sa promovezi in functii importante analfabeti si neaveniti care sunt numiti nu pentru ca ar stii cu ce se mananca functia respectiva ci doar pentru ca sunt copii , nepoti , prieteni sau prieteni ai prietenilor ( a se intelege parteneri de afaceri ) . cum e cand o analfabeta ca Elena Basescu te reprezinta in PE ? imi aduc aminte ca , acum cativa ani , nu putea sa doarma pentru ca avea grija canalului navigabil Constanta - Rotterdam
. Wow , la faza asta cred ca i-a explodat creierul cat a putut sa o gandeasca .
cu arhivele securitatii chiar ma lasa rece . nu vad niciun castig . toti au fost turnatori si au fost turnati . astea erau regulile jocului in perioada aia ... cei care s-au opus au ajuns prin puscarii sau ingropati prin paduri .
restul punctelor pe care le prezinta Lucian mi se par banale pentru ca intr-o lume normala alegi sa te intelegi bine cu vecinii chiar si daca , din ghinion , astia sunt rusii . mai ales ca de la care iei gaze ... si daca zici ca asta incearca regimul lui Basescu , ce realizari au avut in aproape 8 ani legat de castigarea proceselor si recuperarea tezaurului ?
ce ma intereseaza scutul antiracheta cand la noi lumea moare de foame si profesorii au ajuns cersetori ? crezi ca tot asta i-ar ajuta si pe cei din Somalia ?
la fel si cu sodatii romani trimisi sa moara prin tari straine ... crezi ca pleaca la moarte de bine ? pleaca pentru bani , atat ... ar putea sa ramana cu familiile lor si sa munceasca onorabil aici decat sa ajunga o poza pe noptiera sau o amintire , nu crezi ?
iar cu justitia ma faci sa rad cand ma gandesc la vestita numarare a voturilor de catre Roberta Anastase , la afacerile lui Popoviciu , Casuneanu , Videanu , Udrea/Cocos si alti "oameni de afaceri" ...
cat despre Moldova , cui ii pasa ? ce sa facem cu ei ? sunt niste saraci , ar trebui sa muncim si pentru ei ... astea sunt granitele acum , nu se mai schimba . si daca se schimba , cred ca mai repede pierdem noi Ardealul decat sa castigam Moldova .
Singura chestie la care se pricep oamenii PDL-ului e sa promoveze NESIMTIREA si TUPEUL . altfel ar raspunde cand sunt intrebati cum au facut averi peste noapte , cum au ajuns ministrii , generali fara sa aiba calitati care sa ii recomande ...
Nu zic ca in tabara USL nu se intampla asta . Sunt obosit sa il vad pe Hrebenciuc liber si pe multi altii dar m-am resemnat ca oricine ar veni la putere tot pentru ei vor trage .
De votat ma duc sa votez doar ca sa nu triumfe lake asta si sa se bucure ca a reusit sa boicoteze referendumul . Sper ca asta va fi o lectie si pentru Ponta/Antonescu si sa inteleaga ca poporul decide ...