care_este Quote:
Legat de inchidere/deschidere, scoate bornele de la baterie pentru 1-2 minute si pune-le la loc. Ar trebui sa-si revina. Si a mea face la fel. O data la 3-4 luni, o apuca. Nu stiu de la ce este.
Cand face asa, trebuie s-o deschid direct cu cheia. Inchiderea in schimb este interesanta. Daca am doar 1-2 usi care au fost deschise, si astea doar pe o parte, masina se inchide din telecomanda, dar din butonul pentru deschidere. Este ca o forma de protectie. In cazul in care vede ca nu poate deschide masina complet, atunci blocheaza din nou toate usile. Daca am deschis minim 3 usi, atunci se inchide normal, din butonul de inchidere. Cred ca e ceva la nivel de CAN. Cand deconectez bateria, probabil ca-si da RESET.
Primu` lucru pe care l`am facut este sa o deconectez de la baterie dar nu a mers. Am fost cu ea la reprezentanta iar baiatu ala de acolo a fost foarte OK mi`a zis ca nu are rost sa o bag in service ce ele e foarte sigur ca e o siguranta sau cel mai rau caz e sa dau fata de usa jos de la sofer si sa verific (electricianu) modulul de acolo ca s`ar putea sa fie ars. La masina se inchid individual usile din cheie in schimb portbagajul se deschide din cheie asa ca el zice ca e sigur o siguranta! Sper zilele astea sa se incalzeasca putin sa pot umbla pe acolo oricum mersi de sfaturi