Ce am mai facut la masina in ultimul timp…
Anul trecut in decembrie am infundat pragul, aveam parbrizul crapat de mai bine de-un an dar nu era pe partea mea, am facut ITP cu el, nu mi-a pasat sa-l schimb. Vroiam sa fac toate astea in vara aceasta.
Pe 14 ianuarie ma duceam la tatal meu la spital si am zis sa merg cu 147-le pentru ca de-o luna nu plecase din garaj. Toate bune pana am lovit un catel, nu era vreun dulau ci un caine mediu spre mic. Aveam 70-80 la ora, dar nu stiu cum a facut ca a mi-a miscat ambele radiatoare si am pierdut tot antigelul, oricum am oprit imediat dupa ce l-am lovit sa vad avariile.
Luni am dus masina la un service din oras, a venit constatatorul si am deschis dosare pentru tot ce aveam, daca tot intram in service macar sa rezolv tot.
Am avut ceva discutii cu cei de la service, cei de la care nu ma asteptam, pe proprietar considerandu-l prieten, dar pana la urma a iesit bine. (Mugurel stie...)
Am inlocuit si reparat mai multe:
-indreptat si vopsit pragul,
-usa si aripa stanga spate remediat micile indoituri din parcari si vopsit,
-inlocuit ornament usa dreapta care era indoit tot de cineva in parcare,
-inlocuit parbriz, aveam Saint-Gobain, mi-au pus Pilkinton, ei fiind si centru Pilkinton. Nu vroiam acest parbriz dar nu prea am avut de ales, macar e pus bine.
-sticla oglinda stanga, crapata dar nu stiu cum...

(am reusit)
-inlocuit far dreapta, avea niste mici fisuri de la pietre si daca s-a putut l-am schimbat,
-bandou spoiler – zgariat – asa am luat masina,
-semnalizare stanga, putin crapata de la o piatra,
-ambele ornamente din bara, cele de jos de langa semnalizari,
-bara fata,
-ambele radiatoare si suportul lor.
Toate piesele au fost inlocuite cu piese originale comandate de la ItaloParts, mi-am vazut piesele cand le-au montat, ambalajul lor, tot, antigel Paraflu 11, intr-un final s-a montat/inlocuit ce am cerut si ce a fost initial pe masina.
Prin urmare masina a avut mai bine de doua luni de hibernare, iarna grea, a simtit dinainte. Acum e pe strazi, am facut mai bine de 200km de cand am luat-o si momentan e in regula.
Multumesc Mugurel si Ciprian pentru sustinere. Pe Mugurel il angajez consilier, imbold emotional cand ceva nu merge cum trebuie.
Urmeaza revizia, inlocuit placute de frana fata + baie si poze!