Eu de 8 luni am un Fiat Bravo 1.9 MJet 150 cp, versiunea Sport.
Pana acum am 19.000 km cu el
Pot spune ca sunt foarte multumit de el. Singurul minus fiind faptul ca nu este o Alfa.
La aceasta motorizare are un cuplu de 305 Nm la 2000 rpm, care se simte excelent.
Nu este aceeasi senzatie ca la o masina pe benzina, deoarece schimband la aproximativ 3500 rpm, cuplul este oarecum constant, neexistand senzatia aceea de violenta, ca atunci cand turam Alfa la peste 6000.
Dar daca vreau sa plec primul de la un semafor, nu prea are ce sa ma impiedice.

Sunt foarte multumit de asemenea de consum. Pe ruta Sibiu-Bucuresti, reusesc fara probleme sa scot sub 5%. Nici nu prea imi place sa merg cu ea de parca as fi la raliu, merg "aproximativ" legal.
Portbagajul este imens. Daca Alfa 147 avea 260 litri(sper sa nu gresesc), Bravo are 400 litri. Si se simte.
Despre calitatea materialelor, sunt putin indoit de plasticul de pe portiera, unde sunt situate comenzile pentru geamuri. In rest, mi se pare mai mult decat ok.
Multi ma intreaba de ce in banii pe care i-am platit, nu am ales un Golf sau chiar un A3. Pentru ca am preferat un Bravo cu mai toate optiunile decat un A3 "chel" sau un Golf care avea ceva mai putine dotari, iar la design nici nu se apropie de Bravo.
Iar la intrebarea "normala" pe care mi-o pun fanii VAG ("Ce probleme ai avut cu ea pana acum?"), raspunsul meu este unul negativ, ceea ce observ ca ii mira un pic.

O masina buna ce merita cumparata. Chiar daca nu este o "sportiva" pura.
paul.odaiasu@gmail.com
0735.151.241