cristialex80: mi-ar placea sa ai dreptate
Daca as fi plin de bani, intr-adevar, nu m-as gandi la GPL.. pentu masina de weekend, ca in timpul saptamanii m-as da cu CLS 350CDI
Smart-ul... abia astept sa-l dau, sa-mi investesc banii de pe el, in alte afaceri. Nu e o masina pe care s-o tin pentru mine, in ciuda consumului de 3,7 diesel si a faptului ca-i cel mai dotat Smart ForFour din Ro (inafara de cazul in care exista un brabus si nu stiu de el)
Am sa-l dau, inmatriculat, la 5.500E (apropo, daca stiti pe cineva
In legatura cu gpl-ul, eu m-am convins pe mine insumi. Vroiam doar sa vad daca ar exista pericole si vroiam sa vad pareri pertinente ale eventualilor posesori de Alfa cu gpl. Pana acum, SINGURUL dezavantaj mi-a fost semnalat de cate TwinTwin... si e unul de care nu stiam. N-am simtit niciodata un miros ciudat, dar am sa sun la taxi, sa-mi tirmita unul cu gpl, sa-i miros esapamentul. Sper sa nu li se para ciudat
Instalatia gpl ma costa aprox 3700 lei. Dupa calculele mele, o amortizez intr-o jumate de an, la doar 1000km/luna. Asta ar insemna sa nici nu ies cu ea din oras, ca 30km/zi se fac un-doi. Spun cei din link-ul pe care l-am pus in pagina anterioara, ca binecuvanteaza ziua in care si-au pus gpl pe masini si ca si-au recuperat investitiile in 8-9 luni (cu costul instalatiei de 1.800 lire) si ca n-ar sta pe ganduri daca sa-si puna, sau nu, pe urmatoarele masini. Tot in link-ul respectiv, spuneau ca nu trebuiesc aduse modificari suplimentare motorului de 3.0, pentru ca, spre deosebire de TS si TB, au niste valve hydrolice, care se deschid in functie de necesitate si nu lasa motorul sa se supaincalzeasca (mi-a dat pm un alt utilizator, spunandu-mi ca motorul se va incalzi mai tare pe gpl).
Cred c-am lamurit toate aspectele legate de GPL. Urmatorul post legat de asta, sper sa fie doar dupa ce-mi pun si revin cu impresii. (Oricum, am destule
)
Revenind la my preciouss, l-am sunat pe Ovi sa ia legatura cu fostul proprietar, sa-mi schimbe jantele spitate cu cele vopsite verde diamond
(Jantele mi-au ramas in Germania)
Attachment:
securedownload2.jpg [ 93.18 KiB | Viewed 2810 times ]
Cred ca vor arata foarte interesant combinatia de culori si sunt mult mai deosebite. Vopseaua aceea scumpa, intr-adevar, arata demential. Pe de alta parte, scap de investitia in niste amarate de distantiere, aproape cat costa un set de jante.
Ca varianta, as vinde, eventual, jantele mele, cu cat le-am luat, adica 250 euro. Sunt impecabile, reconditionate profesional