It is currently 22 Nov 2024, 08:18

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 678 posts ]  Go to page Previous 17 8 9 10 1128 Next
Author Message
PostPosted: 08 Sep 2011, 09:57 

Car: '04 147 1,6 TI
In concediu am cam câteva trasee interesante:
1. Sibiu-Mediaş-Sighişoara-Odorheiul Secuiesc-M. Ciuc
Doar bucata dintre Sibiu şi Mediaş e de evitat, in rest ok.
2. Sebeş-Obarsia Lotrului (prima bucată din Transalpina)- Petroşani-Haţeg-Hunedoara-Deva
Orice ati face, nu intraţi pe drumul spre Petroşani decât dacă aveţi masina de teren.
In schimb Ţara Hategului e f frumoasă, iar drumurile suficient de bune încât să te bucuri de peisaj.

Alfa 147 1.6 TI

PostPosted: 08 Sep 2011, 10:19 

Car: Alfa Romeo 145
Dany Quote:
Sebeş-Obarsia Lotrului (prima bucată din Transalpina)- Petroşani-Haţeg-Hunedoara-Deva
Orice ati face, nu intraţi pe drumul spre Petroşani decât dacă aveţi masina de teren.
Imi aduc aminte cand am fost pana la Voineaza si exact pe acolo am mers - problema a fost ca am intrat pe acel drum in plina noapte (nestiind ce ma asteapta), nu iti venea nici sa te dai jos din masina sa te ......... Dupa aprox o ora de mers deja imi puneam semne de intrebare, dar..... gps-ul arata clar ca pe acolo este drumul; intr-un final coboara un tip cu un golf 4 - eu ma pun pe dat blitzuri, avarii, etc, numai sa opreasca tipul sa vb cu el - si ghici ce imi raspunde la intrebarea - Tot drumul este asa? - tipu se uita relaxat si imi spune sa stau linistit ca sus la baraj este mai bun, apoi imi spune ca eu cu Sandero trec linistit, el a avut ceva probleme cu al lui Golf :shock: ; oricum am mers destul de mult, am zis ca ce o fi o fi' si uite asa am mers numai in treapta a doua :D

Aviz amatorilor - nu incercati asa ceva.

PostPosted: 04 Oct 2011, 13:36 

Salutare,
Brasov - Baia Mare, ma intereseza ruta cea mai buna dintre aceste doua variante:
Prima, pe care mi-a oferit-o viamichelin, este Brasov - Tg. Mures -Reghin - Baia Mare si are 395 km, iar a doua este prin Cluj Napoca, numai cu vreo 30 de km mai lunga. Pe mine ma intereseaza care drum este mai bun si are mai putine "surprize". Am niste batai usoare pe la brate si la bara stabilizatoare si as prefera drumul mai lin celui mai scurt.
Multumesc.

PostPosted: 05 Oct 2011, 11:23 

Car: --
portiunea tg mures -reghin - bistrita e de evitat.

PostPosted: 05 Oct 2011, 11:55 

Car: 159 1.9jtdm
Tre sa ajung in Sibiu din Bucuresti, plecare pe la 11 ziua. Valea Oltului sau prin Brasov?

PostPosted: 05 Oct 2011, 11:57 

pe valea oltului lucrarile s-au terminat, poti merge linistit.

PostPosted: 05 Oct 2011, 12:06 

Merci.

PostPosted: 05 Oct 2011, 12:16 

ovi30 Quote:
Multumesc. Pe partea cealalta stiu bine de tot drumul Brasov - Cluj Napoca, insa aproape nimic despre Cluj Napoca - Baia Mare. Sper ca va fi ok drumul prin Dej.

PostPosted: 05 Oct 2011, 16:04 

cluj-dej e super ok, dar despre dej-baia mare nu stiu nimic

PostPosted: 05 Oct 2011, 16:21 

Jaggguar Quote:
ovi30 Quote:
Multumesc. Pe partea cealalta stiu bine de tot drumul Brasov - Cluj Napoca, insa aproape nimic despre Cluj Napoca - Baia Mare. Sper ca va fi ok drumul prin Dej.

Chiar zilele trecute vorbeam cu un coleg care prin prisma job-ului ajunge cel putin lunar in acea parte a tarii. El recomanda un traseu Cluj-Napoca - Baia Mare via Zalau si apoi fie prin Cehu Silvaniei, fie prin Jibou. Pe cealalta parte, nu e recomandat deoarece se lucreaza la drum, pe portiunea dintre Dej si Baia Mare. Cluj – Dej intr-adevar e ok. Doar ce l-au terminat de facut.

PostPosted: 05 Oct 2011, 17:23 

Razor Quote:
Jaggguar Quote:
ovi30 Quote:

Chiar zilele trecute vorbeam cu un coleg care prin prisma job-ului ajunge cel putin lunar in acea parte a tarii. El recomanda un traseu Cluj-Napoca - Baia Mare via Zalau si apoi fie prin Cehu Silvaniei, fie prin Jibou. Pe cealalta parte, nu e recomandat deoarece se lucreaza la drum, pe portiunea dintre Dej si Baia Mare. Cluj – Dej intr-adevar e ok. Doar ce l-au terminat de facut.
Poti sa il si intrebi cum sunt variantele astea doua, prin Jibou si Cehu Silvaniei? Nu ma intereseaza in mod special lungimea (diferentele sunt oricum mici), cat ma intereseaza care drum este mai bun. Multam'.

PostPosted: 06 Oct 2011, 10:24 

Salut,

Ruta pe care merge de obicei e cea via Cehu Silvaniei. Drumul spune ca este chiar ok, exceptand o portiune de aprox 5 km dupa iesirea din Zalau, care in urma lucrarilor de carpire si plombare specifice romanilor, a devenit putin valurita. Prin Jibou nu s-ar putea spune ca e chiar rau, dar alterneaza destul de des portiuni de drum ok cu cele bombardate care te obliga la un regim de viteza destul de inconstant. Cam asta ar fi tot. Daca pot sa te mai ajut cu vreo informatie, cu cea mai mare placere.
Cand treci prin Turda, daca ai chef si timp da un semn si poate stam la o poveste pe undeva la o cafea scurta.

PostPosted: 06 Oct 2011, 13:35 

Razor Quote:
Salut,

Ruta pe care merge de obicei e cea via Cehu Silvaniei. Drumul spune ca este chiar ok, exceptand o portiune de aprox 5 km dupa iesirea din Zalau, care in urma lucrarilor de carpire si plombare specifice romanilor, a devenit putin valurita. Prin Jibou nu s-ar putea spune ca e chiar rau, dar alterneaza destul de des portiuni de drum ok cu cele bombardate care te obliga la un regim de viteza destul de inconstant. Cam asta ar fi tot. Daca pot sa te mai ajut cu vreo informatie, cu cea mai mare placere.
Cand treci prin Turda, daca ai chef si timp da un semn si poate stam la o poveste pe undeva la o cafea scurta.
Multumesc mult, imi sunt de mare folos informatiile tale.

PostPosted: 16 Oct 2011, 14:14 

buna ziua bai doamnelor si bai domnilor, si nu in ultimul rand bai domnisoarelor

ma intereseaza niste site-uri unde pot verifica valorile vignetelor/taxelor de drum/taxelor de autostrada pentru tarile UE in general si in particular pentru Ungaria, Austria, Cehia.
eu am gasit ceva, insa nu imi dau seama cat de actualizate sunt si nu m-as baza doar pe ele

multam fain

PostPosted: 16 Oct 2011, 14:20 

Car: Alfa Romeo Brera
yux_mm Quote:
buna ziua bai doamnelor si bai domnilor, si nu in ultimul rand bai domnisoarelor

ma intereseaza niste site-uri unde pot verifica valorile vignetelor/taxelor de drum/taxelor de autostrada pentru tarile UE in general si in particular pentru Ungaria, Austria, Cehia.
eu am gasit ceva, insa nu imi dau seama cat de actualizate sunt si nu m-as baza doar pe ele

multam fain
http://www.viamichelin.com/" onclick="window.open(this.href);return false; :wink:

EX: Alfa Romeo 159 my09 2.0JTDm TI
EX: Renault Twingo 1.2
EX: Fiat Barchetta 1.8
EX: Alfa Romeo 159 my08 1.9JTDm
EX: Alfa Romeo 147 1.9JTD 140cp(soft Tibi)
Ex: Skoda Fabia 1.2 54cp

PostPosted: 16 Oct 2011, 14:22 

yux_mm Quote:

http://www.theaa.com/allaboutcars/overs ... select.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 16 Oct 2011, 18:44 

multam fain domnilor.

@pablo: viamichelin da costul total al taxelor de drum, insa nu imi arata vignetele disponibile pentru fiecare tara: de 1zi, 3zile, etc, etc, si valorile aferente

PostPosted: 16 Oct 2011, 23:28 

yux_mm Quote:
multam fain domnilor.

@pablo: viamichelin da costul total al taxelor de drum, insa nu imi arata vignetele disponibile pentru fiecare tara: de 1zi, 3zile, etc, etc, si valorile aferente
Daca, by chance, te duci la schi, nu ne lasa fara informatii, te rugam... noi, schiorii...

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 17 Oct 2011, 21:16 

:lol:
nu merg la ski. eu nu skiez, insa am amici care merg in mod regulat in austria. anul asta or sa mearga in 2 transe: unii prin ianuarie, altii prin februarie-martie. daca te pot ajuta cu ceva informatii ii intreb si iti raspund cu cea mai mare placere.

PostPosted: 17 Oct 2011, 23:02 

Car: '04 147 1,6 TI
In Austria recomand - ca zona - valea Gastein. Personal am fost anul asta in Bad Hofgastein, si acum cativa ani in Maunterndorf, insa mai sunt cateva locatii in apropiere.

Alfa 147 1.6 TI

PostPosted: 24 Oct 2011, 02:00 

Tocmai m-am intors dintr-un weekend lung, cu concursuri canine si cu multi multi km: am facut ~ 1050 km fix cu un plin, dar asta e alta poveste. Traseul a fost Brasov-Targu Mures-Cluj Napoca-Dej-Baia Mare-Seini(MM)-Viile Apei(MM)-Satu Mare-Zalau-Cluj Napoca-Targu Mures-Brasov.

Stiu ca a fost un plin exact fiindca la intrare in Brasov imi tataia curu' ca raman fara motorina, mergand de ceva timp cu acul perfect vertical. Si asta din diverse motive, cum ar fi inventar la ora 12 la benzinaria din Rupea sau "program de gravide" la cea din Feldioara (adica noaptea inchis).

Revenind la topic: Dej - Baia Mare este un jeg de drum, prost, plin de "capcane" nesemnalizate, bucati de asfalt lipsa, zone in care se lucreaza semnalizate aproximativ. O mizerie. In rest, exceptand mici bucati usor valurite sau inevitabilele drumuri prin oraselele mici, asfaltul este aproape perfect: Brasov-Cluj Napoca-Dej este oglinda, Baia Mare - Satu Mare, bunicel, de mers peste 100. Satu Mare - Zalau este un drum foarte bun si bine semnalizat, Zalau - Cluj impecabil. In Baia Mare sunt indicatoare catre localitati puse aiurea, in sensul in care dai de ele tocmai atunci cand deja esti lamurit, in schimb orasul are drumuri bine semnalizate si asfaltate.

p.s. scuzati-mi exprimarea seaca, vin dupa 7 ore de drum si dupa un weekend plin si obositor.

p.p.s: daca intereseaza pe cineva, Igor este Campion National de Club la juniori si Campion Romania Junior.

Va salut.

http://maps.google.ro/maps?saddr=Bra%C8 ... 8&t=m&z=11" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 25 Oct 2011, 16:06 

De ce ai dat un semn de viata cand ai venit ? Duminica seara am fost la intalnirea alfistilor :)

PostPosted: 25 Oct 2011, 17:46 

thenuts Quote:
De ce ai dat un semn de viata cand ai venit ? Duminica seara am fost la intalnirea alfistilor :)
am fost tot pe fuga... next time.

PostPosted: 25 Oct 2011, 18:54 

N-ai *

Te-ai prins oricum ....poate ajungem noi prin vara la brasov cine stie.

PostPosted: 26 Oct 2011, 01:36 

arad - am pierdut jumatate de ora cautand drumul spre timisoara "dupa semne" pentru ca telefonul era descarcat (no gps) iar drumul clasic era in lucru.
la ora 2AM doar taximeTRISTII erau prezenti si se uitau ca boii cand ii intrebam indicatii. nu aveam numere de ro dar nu cred sa fie diferente atat de mari intre dialectele aradean si bucurestean.

u no speak romanianstein ? :censored:

noroc cu o tipa cu nr de TM care m-a ajutat.

Post new topic  Reply to topic  [ 678 posts ]  Go to page Previous 17 8 9 10 1128 Next

All times are UTC+03:00