Salutare!
A venit vremea sa va prezint noua mea achizitie:
Alfa Romeo 156 1.9JTD 115CP, cumparata de la colegul nostru Mr.D.
Fabricatie Nov. 2002, facelift interior, varianta distinctive.
Detalii:
- piele Momo
- dublu climatronic
- 8 airbag
- sunet Bose, magazie CD-uri
- trapa
- reglaj lombar electric pt sofer
- pachet sport din fabrica
- arcuri sport Eibach
- 160,000km
- set pedalier novitec
- presuri alfa romeo (de le alfisti)
- faruri aftermarket GTA look.
Am plecat pe 22 cu avionul pana la Londra, luat masina si adus in tara cu niste mici peripetii demne de filmele cu prosti. Pe drum am remarcat anumite mici problemute:
- la acceleratie ezita la 2800 rpm si isi revine pe la 3500 - simptom clasic debitmetru defect (no MCSF)
- scartaie basculele superioare - ele au fost schimbate la dcmilitaru, ma duc la el sa rezolv problema
ca tot trebuie sa il ajut cu ceva
- pragurile trebuiesc fixate
- completat trusa scule din roata de rezerva
Ieri am montat un debitmetru nou - alta viata! Insa mi se parea ca trage cam aiurea, smucit, si am pus testerul, facut loguri - mi se pareau valori anormale de injectie motorina in exces. L-am sunat pe maestrul Iluzoriu sa imi faca un remap de bun simt. La citirea hartilor s-a confirmat, nu prea e facut cum trebuie. Fara logica. Limitarea ridicata la >7000rpm?
Timpi injectie mariti fara a umbla la avans? Cam aiurea. Astept cateva zile sa imi faca Tibi un bin ca la carte! O sa ii cer binul original, sunt curios ce mai e pe-acolo...
Urmeaza cat de curand sa rezolv micile probleme optice (vopsitorie & shit), gume de vara noi, reparatie mici crapaturi la pielea de pe cotiera, isonorizare completa, remediate scurgerile de la trapa care par a fi infundate, si alte mici nimicuri care ma sacaie.
Si-acum, poze cu ea cand am luat-o din Londra (mai precis Luton)!