It is currently 12 Apr 2025, 17:04

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: batai directie 145 boxer
PostPosted: 27 Mar 2011, 21:47 

Car: alfa 145 boxer
salutare,

vin cu o problema noua: imi bate ceva la directie pe denivelari si uneori cand plec de pe loc sau la sfarsitul franarii, cand iau piciorul de pe frana. ciudat este ca imi bate numai uneori, fara sa imi pot da seama in ce conditii. de auzit se aude un pic tot timpul, dar uneori bate tare. bataile sunt ceva de genul cu sunt la ford-uri intre 1993 si 1999 cand sunt duse bucsele bara stabi (cine a avut vreun model, stie ce zic :D ). directia este facuta toata, flanse+rulemti cap telescop, bucse+bielete bara stabi, bucse fata+spate brat, caseta de directie schimbata fiindca cea veche curgea. capetii de bara si pivotii sunt verificati si ok, deci nu ar mai avea ce sa fie in afara de caseta de directie. caseta, la prinderea bratelor, adica fix unde nu ar trebui, joaca sus jos un pic cum juca la daewoo-uri cand era dusa piesa centrala de ghidaj/prindere in caseta (iara cine a avut probleme, stie ce zic :D ).
intrebare: se poate strange la alfa cremaliera? la multe masini se poate si se cam rezolva problema. sau se pot schimba bucsele de ghidaj? sau stie careva alta solutie...findca eu mai mult nu stiu :( si ma enerveaza tare tare....

mersi, seara faina.

PS: am vopsit masina, am vopsit si jantele, au venit si gumele. poze urmeaza :D

PostPosted: 06 May 2011, 00:16 

Car: alfa 145 boxer
am rezolvat..telescoapele erau de vina cu toate ca pare sa nu aibe nici o legatura. le-am reconditionat si s-a cam rezolvat. mai trosneste cand si cand caseta, dar cest la vie:-)in rest, contrar parerii marii majoritati, e destul de silentioasa directia...asta avand in vedere si drumurile de pe plaiurile mioritice...

PS: inainte de a apuca sa pun poze, mi-a rezolvat un dobitoc fata stanga :bash: ...ca el credea ca poate taia curbele in voie :samui:
asta este, sambata ma pun pe treaba sa schimb aripa si farul, dar nu mai am bani s-o vopsesc, deci asa ramane... poze urmeaza, sper sa nu 'ma lucreze' altul pana apuc.

seara faina,

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+03:00