georgeg Quote:
Jaggguar Quote:
Nu vreau să intru în polemici, fiindcă nici mie nu-mi place ce fac imbecilii din orice galerie, atunci când fac tâmpenii. Spuneam doar că după ce i-ai calmat, când sunt pe cale să fie evacuaţi şi au mâinile ridicate, conformaţi, şuturile în cap nu te fac altceva decât la fel de imbecil ca şi ei. Ori se presupune că tu eşti ăla care face ordine...
Stii vorba aia celebra : ori suntem golani ori nu mai suntem ?
Adica pe principiul intai esti huligan si apoi ceri clementa sau chiar chemi politia in ajutor....nu prea merge.
L.E. Marius nu prea te vad pe tine ducandu-te la un meci si stand alaturi de ultrasii echipei, deci nu ai de ce sa iti faci griji ca nimereai acolo.Acolo nu a nimerit nimeni din greseala, toti stiau bine unde se duc, chiar e de mentionat imaginea cu o fata care era cel putin la fel de rea ca si ceilalti, se vedea dupa costumatia asortata cu lanturi multe si limbaj foarte colorat.
Nu-i chiar aşa. Nu odată s-a potrivit să nu mai fie bilete şi să-mi iau la peluză. Chiar dacă am stat puţin mai retras, îţi garantez George că sunt destui acolo "de umplutură" şi care nu sunt neapărat drogaţi sau violenţi. Ei bine, când se ajunge să se evacueze peluza, se ajunge la chestii ca cele de aseară şi vitele ălea de jandarmi nu mai fac absolut nici o diferenţă. Dau în oricine, cu o plăcere cinică, că e legal. Şi dau, că din spatele uniformei n-au teamă de nimic.
Cum a spus şi Marius, sunt de acord cu aşa zisele intervenţii "în forţă", dar atunci când e cazul. Ori când ăia, huligani, golani, drogaţi cum vrei tu să le spui, ieşeau cu mâinile ridicate, bastoanele peste cap şi şuturile în gură erau absolut gratuite.