)
vedeti ca e greu?
la ce-mi trebuie masina... si la plimbat prin oras si in afara lui. Nu ma deranjeaza dimensiunea... chiar imi place ca e mai mare... oricum ca stil de condus (m-am plimbat cu ambele) 159 e mai mica putin dar are mai putina vizibilitate, 166 e mai mare dar are vizibilitate mai mare deci e un fel de scor egal:)
le-am pus si eu pe categorii de avantaje si dezavantaje:
1.financiar: 166 ma ajunge 8500 euro dar o pot lua pe pers fizica - trebuind mai apoi sa iau in consideratie noua taxa de 860 RON/an pt motorizarea de 2.4 + asigurarea rca de 12 mil aprox pe an....
159 (aia care o vreau eu ) ma ajunge 7500 euro+TVA (urmand ca tva-ul sa mi-l recuperez in 2-3 luni) doar ca trebuie sa o iau pe firma... pe firma RCA-ul e cu 50% mai mult.... + ca e pe firma:)
2:ca design: 159 e mai frumoasa decat 166 la exterior.... dar la interior (varianta aceasta tunata momo de 166 cel putin) este mult mai faina... piele si design asa... facut pentru ochi.... La interiorul lui 159 nu gasesc nimic deosebit, este ok, dar nu e nimic care sa te faca sa zici.. uau...
mor de draci... chiar nu stiu ce sa fac...
nu am ideie de un raport de cheltuieli de intretinere intre cele 2 modele...ma poate ajuta careva care stie ce e cu amandoua?
merci celor care ma ajuta in luarea acestei probleme ucigatoare:))
PS: in 2 zile raman fara masina ca am cumparator la megane... o sa merg pe jos daca nu ma hotarasc:((