Bineinteles, acesta este un topic rezervat parerilor si chiar daca interlocutorul meu este ceva mai acid, nu vreau sa se perceapa ca m-as certa cu el....
![Tongue :tongue:](./images/smilies/tongue.gif)
.... chestia e ca probabil omul a avut o singura masina la viatza lui si automat...aia e cea mai buna, nu conteaza ca a avut ghinionul sa dea peste o benzinara prima data.....
Nu ca vreau sa te eclipsez in vreun fel, prietene, dar eu la 15 ani am fugit la discoteca prima data cu masina lu' tata... AR 164, motorizare 2.0 TS, benzina, fabricatie 1991..... iubesc Alfa si stiu ce inseamna marca asta, atfel nu aveam numai eu personal 5 bucati pana acum... diesele si benzinare, pana am ajuns la Alfa suprema in opinia mea, adica cea din semnatura... (excluzand motorizarea de pe GTA, care nu e pentru muritorii de rand si excluzand modelul 159 pe care o sa mi-l iau imediat ce gasesc motorizarea 2.4 JTD.M cu cutie automata si 4x4...)
Deci, draga posesorule de alfa, esti mai putin posesor de alfa ca mine, dar mult mai incapatanat... sa stii ca totdeauna tre sa-ti respecti adversarul (ne referim la masini) pentru ca altfel vei pierde mereu... Daca il vei vedea ca are ceva in plus fata de tine, nu insista in prostie ci updateaza-te astfel incat sa-i poti face fata... Nu e importanta doar atitudinea de invingator, draga posesorule de alfa pe benzina, ci si suportul ''hardware'' pe care iti intemeiezi aceasta atitudine... Eu am avut ce ai tu, deci stiu ce poate, tu nu ai avut nici ce am eu si nici ce au altii.... sa vorbesti consultand site-uri web si sa postezi aici e ca si cum te-ai masturba gandindu-te la angelina joile.... Nu asa se face..., iesi pe strada cu ea, vezi ce pot altii... scoate-o la drum si dupa aia vorbeste...., prietene...
Aaaaaaaaa, si apropo de comparatia ta: ALFA 156 1.8 TS 16V versus BMW 318 I (luand ca reper a.f. 2001).... avem cam asa:
Fuel: Unleaded gasoline - A.R. vs. Unleaded gasoline - BMW
Displacement: 1.747 cmc - A.R. vs. 1.995 cmc. - BMW
Max. power (meas.in BHP @ rpm. x min.): 140 @ 6500 - A.R vs. 143 @ 6000 - BMW
Torque (meas. in N/m @ rpm.x min.): 163 @ 3900 - A.R. vs. 200 @ 3750 - BMW
Max. speed (meas. in Km/h): 208 - A.R. vs. 214 - BMW
Acceleration (meas. in sec. from 0 to 100 Km/h): 9.4 - A.R. vs. 9.3 BMW
Fuel Cons. (meas. in Ltr./100 Km): 8.5 - A.R. vs. 7.2 BMW
Deja cand discut cu tine date tehnice imi dau seama ca tu de fapt nu stii altceva decat sa faci comparatii pe hartie, dar si asa se pare ca nu ai avut dreptate, BMW fiind superior (nici mie nu-mi convine, dar asta e... da-i Cezarului...) ..... sunt sigur ca in viata ta nu ai vazut o linie de 400 metri si inca un nebun in stanga sau in dreapa ta incercand sa scoata ce-i mai bun din papusha lui si sa te faca de cacao....
In fine, astea sunt probabil discutii potrivite pentru alt topic, rog OP. sa ierte abaterea de la subiect, pana la urma conteaza ca am dorit sa-l ajutam pe initiator in a-si alege o masina potrivita pentru el..... Deci nu voi mai continua in a-ti combate parerile comuniste despre OZN-ul tau... de 1.8 centimetri cubi...
![Bash :bash:](./images/smilies/bash.gif)
... adica un pic mai mare decat cutia mea de viteze.....
![Tongue :tongue:](./images/smilies/tongue.gif)