mai zic ceva. Masina asta se preteaza bine la busitul prin parcari,nu are taine. Eu nu ma descurc deloc cu parcatul si mersul inapoi, o iau pe aratura tot timpul. Cu Dacia le nimeream, dar cu asta...
Bunaoara acu 2 seri vin si iau virajul cam scurt si buf! aud o bufnitura de mama focului si vad masina din dr. mea clatinandu-se si incepand sa piuie de 3-4 ori.Ma dau inapoi, masina alba revine la loc ( o impinsesem spre o parte) si tace. Ma garez si cobor , cu inima cat un purice, sa constat..Cum eram eu indoita de sale si cu nasul intre masini, iaca si vecinul care vine val vartej (crezusem/sperasem
ca n-a auzit) .Ia sa vedem ce-ati reusit, zice el. N-am reusit nimic, zic eu. Ei, cum asa, ca doar am auzit bubuitura din casa (et. 3)...Si nu aveau nimic.Lovisem bara lui din spate, in zona de cauciuc, cu aripa mea. La mine era doar praful sters, la el nimic. Acu si-a parcat-o in capatul opus
Alta data dadeam cu spatele pe o podisca intr-un sat, virez aiurea si lovesc cu bara din fata si aripa intr-un stalp de parapet din lemn.L-am scos pe ala din tatani. Ma duc sa vad ce necazuri am mai facut. Era doar imprimata niscai vopsea alba de pe stalp, pe care am sters-o cu degetul inmuiat.
etc
si nu zic prin cate desisuri de padure am trecut, cu crengile huruind pe geamuri ,aripi. Cel mai rau suna antena, parca-i un cazan gol.
Si n-are nimic. Singurele zgarieturi sunt cele facute in parcare de vreun simpatizant. Unele sunt cele tipice, pe care le-am vazut la multe masini, ce incep de la far si sfarsesc la spate. Alta e facuta cu cheia pe portiera mea, apasat si din toata inima; cred ca-i pe motiv ca m-am legat de o catelusa ce facea ea ceva langa masina.
N-am avut viteza la fazele astea, dar tablaria e cumva elastica, zic eu.Are gol in spate (de aici si bufnitura puternica) si revine dupa impacturile temporare nu prea fortoase. Sunt sigura ca la Dacie as fi avut tabla indoita macar nitel-cat sa am scandal acasa....