It is currently 05 Feb 2025, 20:56

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 122 23 24 25 2649 Next
Author Message
PostPosted: 19 Sep 2009, 10:54 

Completez: Cu cea mai slab cotata din grupa din cea mai slaba grupa, rar vazandu-se de-a lungul anilor o grupa atat de slaba.
Raspuns: Probabil se va califica, ar fi culmea penibilului sa nu iesi din grupa aia. Sincer as fi trist daca ne-am face de cacao in halul asta.

PostPosted: 21 Sep 2009, 10:58 

Sa mai pun si eu benzina pe foc? :) Nu cred ca are rost.
Oricum..ma bucur ca oierul l-a demis pe Bergodi (un antrenor care mie imi place foarte mult) si a pus un sclav in locul lui, pentru ca in felul asta poate o sa vad Steaua pe locul 13-14, cu rezultate in conformitate cu "indicatiile patronului" ;)

PostPosted: 21 Sep 2009, 19:26 

Sunteţi magnifici. Amândoi. Iarăşi a dat-o Steaua de gard, iarăşi aţi prins glas. Cu ce te ajută pe tine Tupace, ca şi suporter a lui Dinamo, dacă se duce Steaua pe 14? A, sau noi avem o pocnitoare de antrenor, să aibă şi ei la fel...futu-i capra măsii de treabă. Şi spune-i deşteptului de mai sus că e primul an în care se joacă în formatul ăsta, cu tur retur şi atâtea grupe, ca să nu mai pape rahat că rar s-a văzut o astfel de grupă de-a lungul anilor. Şi încă ceva, chiar dacă am mai zis asta de trei ori dar nu bagă nimeni la cap, Steaua a fost CAP DE SERIE, a venit din prima urnă, de-aia are grupa asta de care voi ziceţi că este atât de uşoară. Şi ghici cum a ajuns Steaua cap de serie...sau poate confundă grupele cu ălea de UCL. UCL, remember, chestia aia unde Dinamo nu a fost niciodată. Deschideţi gura şi vorbiţi de Dinamo dacă sunteţi suporteri dinamovişti, nu mai bălăcăriţi în gol. Pe bune, voi nu vă recitiţi comentariile înainte să le postaţi?

PostPosted: 22 Sep 2009, 00:50 

Cum conteaza faptul ca asta e primul an in formatul asta? :death: Ce legatura are asta? Nu erau grupe si inainte? :lol: :roll2: :lol: . E bine sa ai creierul odihnit in asa hal incat sa aberezi la modul asta? Oameni buni inainte de a sari garduri uitati-va cam ce echipe sunt in urnele 2,3 si dupa aia cantariti cam cat de mult conteaza faptul ca Steaua e cap de serie.
P.S. Unii se gandesc inainte sa scrie ca sa nu fie penibili, ajuta mai mult decat recitirea textului. :lol:

PostPosted: 22 Sep 2009, 01:34 

Anul ăsta sunt mai multe grupe, implicit mai multe echipe. Eşti deştept foc.

PostPosted: 22 Sep 2009, 01:37 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
asta cu dinamo vs. steaua e 'pot, meet kettle'. sau 'rade ciob...' in limba materna.
2 echipe care se mandresc cu cine era mai tare din echipele ce ne-au cocosat. sau cine e mai imbecil dintre patroni, sau care are suporterii cu iq-ul cel mai scazut. intr-un fel e amuzant oarecum sa vezi cum dupa 'eroii de la liberec' apar 'nesimtitii', sau cum dupa 'arsenal de romania' apar 'zdrentele' :D
acum sincer sa fiu, desi pe vremuri (mai precis pana la steaua 2003 :) ) am fost stelist inrait si ma mandresc cu faptul ca am vazut steaua lui tudorel stoica, boloni, hagi live, ii dau dreptate lui Allex. nu poti tine cu rivala de moarte chiar daca reprezinta RO. Doar daca esti vreunul din aia de dau telefoane la eurovision :) Sau altfel spus, atata vreme cat ajungi sa sustii rivala, esti doar simpatizant si nu suporter IMHO...

PostPosted: 22 Sep 2009, 01:41 

ba da dand, poti, fiindca nu esti in anglia sau spania sa joci international in fiecare zi. Cel putin eu, pot.

PostPosted: 22 Sep 2009, 02:05 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
Jaggguar Quote:
ba da dand, poti, fiindca nu esti in anglia sau spania sa joci international in fiecare zi. Cel putin eu, pot.
poate sunt eu putin fanatic, dar intotdeauna m-am bucurat la insuccesele lui dinamo, acel gol egalizator al sampdoriei la bucuresti, acele infrangeri la 17 nasturi, pescarii islandezi etc. sau mai in prezent golurile lui lazio :) desi nu mai tineam cu steaua lui berbecali. la fel cum m-am bucurat la golul lui bozesan cu brondby sau la penalty-ul lui dragoi cu juventus (asta ca sa nu fiu banuit de lipsa de patriotism). nu stiu de ce, dar intotdeauna am urat dinamo si chiar am ramas neplacut surprins ca au reusit calificarea aia cu liberec.
pe de alta parte, pe site-ul echipei favorite din anglia (la care sunt membru cotizant de 3 ani si in waiting list la ST) a fost recent un sondaj pe tema: daca ati avea de ales intre 1. echipa favorita sa devina campiona a angliei 2. anglia sa devina campiona mondiala, un procent de 83% au ales prima varianta. Mind you, echipa are putini suporteri pe plan mondial, nu e in big4 sa aiba 'plastics'. Morala? cand esti suporter si costa abonamentul/drumurile la meci/tricourile pe care trebuie sa le cumperi an de an, cine mai e asa patriot?

PostPosted: 22 Sep 2009, 10:35 

Mai multe echipe nu inseamna neaparat si echipe mai slabe da' tu alearga pana in panzele albe sa ne explici ca Steaua e in cea mai proasta grupa, pt ca are meritul de a fi cap de serie si asa sunt rasplatiti campionii. :shock: (de pe locul 5 obtinut in ultima etapa :thumbdown: )
P.S. Infrangerea Urziceniului in LC m-a bucurat mai tare decat egalul Stelei.

PostPosted: 22 Sep 2009, 13:09 

Car: 159TI
Hai sa uitam putin de liga lu' mitica - Rafa's song

PostPosted: 22 Sep 2009, 14:18 

Parcă s-a mai luminat puţin topicul. Un bonus:
http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 22 Sep 2009, 22:00 

stupizi in fotbal ?
se practica peste tot...
citeam de Sofia si al ei derby!
politia si armata incrancenate...ca pe vremuri!!!

PostPosted: 23 Sep 2009, 02:00 

max Quote:
stupizi in fotbal ?
se practica peste tot...
citeam de Sofia si al ei derby!
politia si armata incrancenate...ca pe vremuri!!!
e cu dus si intors, max. nu difera cu mult foarte mult in italia. sunt un mare fan Tottenham si statia de metrou de dinainte de Seven Sisters e tocmai Highbury (sau New Library cum i se mai spune la emirates), statia marii rivale Arsenal. De schimbat mereu schimb la Oxford unde ma intersectez cu fanii chelsea insa de fiecare dat ies dialoguri spumoase. am avut insa o data nesansa sa cumpar un tricou al lui inter (am fost la meciul inaugural acum vreo 3-4 sezoane cu treviso pe giuseppe meazza) si era sa nu mai prind ziua de azi ptr. ca marii suporteri din cizma nu sunt de pe aceeasi planeta. italia e unul din exemplele negative dpv fotbalistic. oameni de 2 lei in tribune, fotbal cu picatura...

PostPosted: 24 Sep 2009, 00:37 

Allex Quote:
Mai multe echipe nu inseamna neaparat si echipe mai slabe da' tu alearga pana in panzele albe sa ne explici ca Steaua e in cea mai proasta grupa, pt ca are meritul de a fi cap de serie si asa sunt rasplatiti campionii. :shock: (de pe locul 5 obtinut in ultima etapa :thumbdown: )
P.S. Infrangerea Urziceniului in LC m-a bucurat mai tare decat egalul Stelei.
Ori e o tipologie a suporterului dinamovist, ori tu te-ai intelege de minune cu alte cateva persoane cunoscute de mine, cu aceleasi preferinte si inclinatii extremiste.. si cu fericire maxima la necazul altuia. :bash:

Ontopic: da, ce este asa greu de inteles ca o echipa din prima urna va avea adversari mai slabi decat una situata in urna a 3-a valorica?
Serios acum, nu stiu de ce continuam discutiile astea puerile, intepandu-ne, atata timp cat vad ca nu esti deloc pasionat de fotbal daca nu ai idee ca acel coeficient de club nu se calculeaza pe un an, ci pe 5 ani!

Ex: Alfa Romeo 156 2.4 JTD 10V black
Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8V blue-cosmo

Live to drive, drive to live

PostPosted: 24 Sep 2009, 01:21 

lol, cum ai tras tu concluzia asta? :lol: Nu ma deranjeaza si nu sufar absolut deloc din cauza faptului ca Steaua e cap de serie si nu am crezut nici un moment ca acel coeficient se calculeaza pe 1 an. E posibil sa am mai mult de 1 idee in unele topicuri, fii vigilent.
Ma deranjeaza totusi locul 5 obtinut in ultima etapa(si locul 2 obtinut adesea in ultima etapa cu valize, zeci de penalty-uri, brichete, rosii...etc).
Ontopic: e asa de greu de inteles/acceptat faptul ca echipele de pe locurile 1,2,3 si 4 din aceasta grupa sunt mai slabe decat marea majoritate a corespondentele din celelalte grupe , de tot aduceti in discutie faza cu frustrarea altora ca Steaua e cap de serie?

PostPosted: 24 Sep 2009, 01:47 

Allex , Borcea nu te deranjeaza ? Mie imi f**** retina cu pantalonii lui rosii . Si cu tenul lui slinos . Si cu pregatirile lui de CL .
Sa dea Dumnezeu sa ramaneti cu meciul istoric de la Liberec !

HAIDETI SA VORBIM DE MESSI , VA ROG !!! (warn 10 % pt zbierat pe forum , mi-l asum)

AR 156 2.5 V6

PostPosted: 24 Sep 2009, 22:20 

dand Quote:
e cu dus si intors, max. nu difera cu mult foarte mult in italia. sunt un mare fan Tottenham si statia de metrou de dinainte de Seven Sisters e tocmai Highbury (sau New Library cum i se mai spune la emirates), statia marii rivale Arsenal. De schimbat mereu schimb la Oxford unde ma intersectez cu fanii chelsea insa de fiecare dat ies dialoguri spumoase. am avut insa o data nesansa sa cumpar un tricou al lui inter (am fost la meciul inaugural acum vreo 3-4 sezoane cu treviso pe giuseppe meazza) si era sa nu mai prind ziua de azi ptr. ca marii suporteri din cizma nu sunt de pe aceeasi planeta. italia e unul din exemplele negative dpv fotbalistic. oameni de 2 lei in tribune, fotbal cu picatura...
din pacate asa este....
citem deunazi un interviu cu Ancelotti:
este o adevarata placere sa lucrezi (in fotbal) in Anglia...
diferente foarte mari intre englezi si italieni.
presiune(jurnalistica,presedinti,arbitri, tifosi...)zero sau aproape,
stadioane fara bariere,
joc mai spectaculos,
nivel calitativ in ultimii ani mai bun!!!!
asteptam nationala cu Don Fabio, care cred ca va face o figura frumoasa in Africa.
stadioane de familie in care poti veni linistit cu sotia si copii...

lucruri de neimaginat pe stadioanele italiene...
imi amintesc Inter - Atalanta (echipa orasului meu) ...
tifosii atalantini sunt condiderati raii Italiei...nu au stranse legaturi de amicitie cu alte tifoserii... :D
ei bine la meciul de mai sus , acum ceva ani s-a aruncat de la tribuna a doua un motoscuter pe stadion... :shock:
:bash:

PostPosted: 11 Oct 2009, 01:57 

n-am fost probabil niciodata foarte talentati la fotbal, dovada ca in cei 100 si ceva de ani de existenta ai federatiei am fost waste of space, doar un sfert de finala al WC94 e mult prea putin ptr. o nationala ai caror componenti nu cu mult timp in urma se autoproclamau brazilienii europei. insa cu o populatie de 23 mil sa ajungi la acelasi nivel valoric cu feroe e un semnal de alarma. sa iei bataie cu 5-0 de la brazilia e rusinos dar explicabil. de la o Serbie care probabil va fi spulberata in Afr. de Sud, nu. nu cred ca Razvan Lucescu e problema, ci mediocritatea si lipsa responsabilitatii cu care in Rom. vad ca s-a ajuns a coabita cu mare succes. presa ar trebui sa fie formatoare de opinie, sa incerce macar sa ridice nivelul de cultura sportiva, sa aduca modele, insa nu face altceva decat sa se alinieze la imbecilitatea generala si alienarea societatii. in fine, 1-5 la u21 cu letonia, 0-3 la u19 cu scotia, 0-5 fara comentarii cu serbia in decurs de 24 de ore. si deschizand gsp remarc declaratia lui mircea sandu, 'jucatorii nu au onoare'?!? :o wtf??? ,macar ei au transpirat in tricoul ala, atata pot. probabil primul pas spre vindecare e sa accepti ca ai o problema (nu le ai cu fotbalul). al doilea pas ar trebui sa fie: ce e de facut sa progresam? insa parca vad ca vor urma niste articole emotionale, dupa care se va uita totul, si se vor ataca preliminariile CE2012 cu aceeasi reteta traditionala: calificare si minim semifinala. nu conteaza ca nu stim elementele de baza ale jocului, nu conteaza ca dupa 20 de ani nu avem un stadion ca al sarbilor peste care au trecut bombardamente, nu conteaza ca juniorii nostri la nivel de nationala nu au absolut nici o idee tactica si nu stiu sa joace fotbal. ce ma enerveaza e insa ca am trait in aproximativ acelasi mediu cu sarbii (minus 2 razboaie si bombardamente nato), avem o atractie fata catre dictatori, latini suntem la fel de mult ca si ei (sau altfel spus diferim in aceeasi masura), insa la sport ei par a fi talentati la absolut tot, in vreme ce noi suntem definitia via a antitalentului in orice atingi :?: .

PostPosted: 11 Oct 2009, 11:05 

Car: Spider & 156 SW
:goodpost:

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 11 Oct 2009, 18:30 

Imnurile si momentul de la 0:31 mai departe cand sarbii ne aplauda imnul.
http://www.youtube.com/watch?v=wd29c1Vi ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 12 Oct 2009, 11:26 

Umilitor rezultatul, dar el ne arata adevarul: nu avem valoare. Razvan Lucescu are partea lui de vina cu convocarile sentimentale gen Maftei, acum vad ca iar l-a chemat si pe Mazilu... - nu stiu ce e capul lui -, dar nici nu prea ai cu cine. Vad acum comentarii peste tot impotriva lui Mutu - corect, atitudinea lui lasa de dorit de foarte mult timp, mai ales cea din afara terenului, dar eu cred ca nu ne permitem sa renuntam la Mutu - este singura noastra valoare certa. In prezent e total lipsit de forma si n-ar trebui sa joace, dar sa spui ca nu il vei mai chema mi se pare prea mult. Uitam prea usor cate meciuri le-a rezolvat de unul singur si faptul ca este un jucator de reala valoare. Comparatiile cu Hagi nu stiu daca isi au rostul, Hagi a fost Hagi bineinteles, dar si el avea partide in care nu facea nimic. Asta e viata, cateodata nu esti in forma, nu iti iese nimic, se intampla peste tot. Mai stai pe bara cand e cazul, pana iti revii si aia e.

PostPosted: 12 Oct 2009, 13:40 

Tupac Quote:
Comparatiile cu Hagi nu stiu daca isi au rostul, Hagi a fost Hagi bineinteles, dar si el avea partide in care nu facea nimic. Asta e viata, cateodata nu esti in forma, nu iti iese nimic, se intampla peste tot. Mai stai pe bara cand e cazul, pana iti revii si aia e.
Evident ca nu isi au rostul, ca machedonul nu priza cocaina, nu statea la sprituri pana la 3 dimineata si nu cauta motive sa plece de la lot cand nu mai avea el chef.
In conditiile astea.. cum sa fii in forma? Cum sa ai mai mult decat 2-3 sclipiri intr-o intreaga campanie de calificari?

Pe mine ma intereseaza de Maftei sau de Mazilu la fel de mult cum ma intereseaza in ultimii ani de echipa nationala, dar sincer as sustine oricand un mediocru ca Mazilu decat niste betivi/fumatori/bamboo-isti/boschetari ca Mutu, Chivu, Lobont, Cristea, Tamas etc

Ex: Alfa Romeo 156 2.4 JTD 10V black
Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8V blue-cosmo

Live to drive, drive to live

PostPosted: 12 Oct 2009, 13:56 

Car: 115/960
De acord cu tine, mai putin la partea unde il bagi pe Chivu in aceiasi oala cu cei de mai sus!

PostPosted: 12 Oct 2009, 14:35 

Car: Spider & 156 SW
Pe bune! Chivu e in alta categorie... O fi el vedeta de publicitate si o fi super mediatizat, dar e un tip serios si integru.

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 12 Oct 2009, 15:01 

Dar care ca si valoare nu m-a impresionat niciodata, o comite destul de des. Ce-i drept e serios insa, nu ai ce sa-i reprosezi (mai putin cartonasul rosu care pe care l-a luat intentionat zic eu).
@Cristi99: Iar despre Hagi numai de bine, doar ca tu nu stii ce le mai tragea si asta la masea pe timpul raposatului. Daca prindea vremurile acestea cred ca il vedeai si pe el pe sub mese :lol:

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 122 23 24 25 2649 Next

All times are UTC+03:00