Salutare tuturor
De curand am gasit acest forum dedicat posesorilor de AR. Ce pot spune?Good job!
Sunt placut surprins de disciplina si ordinea de care dau dovada membrii acestui forum. Va felicit.
Doresc sa deschid un subiect in care posesorii de alfa 159 second hand si noi, sa prezinte parerile pro sau contra.
De ceva vreme ma tot chinui sa iau o decizie si nu stiu ce cale sa urmez. Ma bate gandul sa achizitionez "una bucata" de Alfa 159 (in devafoarea unui bmw seria 3).
De cateva zile stau si citesc post cu post de pe acest minunat forum si inca nu am reusit sa i-mi fac o parere legata de cele 2 variante de motorizare. Din cate am observant pe forum majoritatea sunteti posesori de masini noi, m-ar interesa cateva pareri referitoare la masinile luate second hand, chiar si noi dar care au ajuns la un nr de km relativ maricel.
Am sa prezint cateva din intrebarile mele la care nu am inca un raspuns clar:
Ce parere aveti despre numarul de km parcursi?
Ce parere aveti despre cele 2 variante de motorizare?
Care ar fi componentele care ar putea ceda sau care ar trebui schimbate neaparat la acest nr de km parcursi?
Care ar fi consumul motorului de 2,4 respectiv 1,9 raportat la nr de km parcursi?
Consumul descris la varianta de 2,4 este realist sau doar o chestie de marketing?
Am sa incerc sa prezint 2 variante de motorizare, cateva informatii despre fiecare varianta. La aceste 2 modele mi-au ramas ochii
Alfa Romeo 159 2,4 JTDM 20V Progresion(2387cm3 147kw/200PS)
Data inregistrarii: 2006 (euro4)
Km parcursi: 80mii
Consum: combinat 7, urban 10, extraurban 6
Dotari: sa zicem ce poate fi inclus in versiuna Progresion, include automatic air conditioning
Pret undeva in jur de 16.000 euro
2) Alfa Romeo 159 1,9 JTDM 16V Distinctive
Data inregistrarii: 2006 (euro4)
Km parcursi: 70mii
Consum: inca neclar nu am reusit sa cer informatii legate de consum
Dotari: sa zicem ce poate fi inclus in versiuna Distinctive, nu am mari pretentii legate de navi sau alte gadget-uri
Pret undeva in jur de 16.000 euro
Ambele variante au istoric de service.
In cazul in care am introdus date greisite sau formularile mele sunt de neinteles am sa le corectez pe parcurs
Va multumesc si astept parerile voastre.