Allex Quote:
Imi pare rau sa te contrazic domnu admin dar:
1 (neinteresant pt mine)
2 (idem1)
3 (idem1)
4 nu ma pot pronunta dar ma gandesc ca se face destul de profesional in ambele cazuri de soferi sa zic capabili.
De ce zic ca nu ma intereseaza primele 3 aspecte:
Alfa se considera marca sportiva , nu e normal ca aceste 3 particularitati comparate cu ale loganului sa decida in favoarea Daciei ...ca doar e vb de logan. Cele 3 motoare se fabrica in 2007 deci inka o data e inacceptabil.
Din cate stiu eu 147 nu e unu din modelele cu probleme de greutate.
Tu din cate stiu ai o certificare ca pilot din cate "te laudai"
deci nu conteaza ...(cine stie poate tu cu Loganu ma faci pe mine in masina ta....lool...glumesc...)
Ar mai fi cateva masini cu motor de 1.6 care scot 100km/h in 10.2 s(clio, Corolla) (s-or incadra si ele in pct 1,2,3...da oricum o sa mor de rusine daca ma face corolla1.6 la semafor)...
domnul meu, esti un pic naiv si un pic nestiututor. Iti dau un exemplu: subaru impreza sti si bmw m3 (datele tehnice le las in seama ta sa le gasesti, de asemenea si performantele lor pe hartie) concluzia e ca bmw m3 este un model sportiv mult mai bine cotat decat impretza sti, cu toate astea sti-ul i-a dat rusinica lui m3 pe circuit. conluzia nr. 2: nu e suficient ca pe hartie sa fie o masina mai buna ci trebuie si in practica, de aceea ce au mai zis si alti colegi, cutia de viteze este extrem de importanta(ex 1:un tractor are 60 cp si trage cateva zeci de tone, masina ta are in jur de 100 cp si nu poate trage mai mult de 1.5-2 tone; ex 2: impreza are 5 viteze, m3 are 6, viteza de top mai mare la m3, dar la sti nu e nevoie sa ajunga acolo pentru ca ca un circuit, si nu numai, nu ajungi prea des acolo).
Deci, cel mai bine ar fi sa te iei dupa niste rezultate concludente pe un circuit cu masinile cele 2 testate de niste baieti cu licente de pilot, poate chiar piloti printr-o competitie, iar daca asa ceva nu gasesti poate ca ar trebui sa te uiti mai atent pe fisa tehnica(nu doar pe cea a performantelor pe hartie) a celor 2 masini si sa observi diferentele (ex: punte spate independenta la alfa, semirigida la logan)si sa faci analogia cu alte modele(honda civic type r-actualul model punte spate semirigida, model precedent independente,...performante pe masura).
Aceste fiind spuse, sper sa nu-mi iei in nume de rau tonul putin agresiv. Multa sanatate si sa nu-ti fie frica de logan, inca (deoarece nu stim ce ne rezerva viitorul)